Bursaspor’da şok gelişme! Bu sözleşmeler doğru mu?

Bursaspor’un TFF 2.Lig’de oynatamayacağı yabancı futbolcular takımdan ayrılmaya başladı. TFF’ye başvuran Luka Capan ile Reagy Ofosu sözleşmelerini tek taraflı feshederek kulüpten ayrıldı. Bifouma ve Acolatse’nin de sözleşmeleri ay sonunda bitiyor. Zalazar, Alaskarov, Bruno ve Pedro ile görüşmeler sürüyor.

Bursaspor’da şok gelişme! Bu sözleşmeler doğru mu?

Erdal AKÇAY

Bandırmaspor’a farklı yenilerek normal sezonun bitimine bir hafta kala küme düşen ve tarihinde ilk kez TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor’da yabancı oyuncular ellerini kollarını sallayarak gemiyi terk ediyor.

Kadrosunda 8 yabancı futbolcu bulunan yeşil beyazlı takımda TFF’ye başvuran Luka Capan ile Reagy Ofosu’nun dün itibariyle sözleşmeleri tek taraflı feshedildi.

Luka Capan

SIRAYA GİRDİLER
Türkiye Futbol Federasyonu’nun kayıtlarında her iki oyuncunun sözleşmelerinin feshedildiği ibaresi yer aldı. Devre arasında gelen Thievy Bifouma’nın ay sonunda Elton Acolatse’nin ise 30 Haziran’da sözleşmeleri sona erecek.

30 Haziran 2023’e kadar sözleşmeleri bulunan Nicolas Zalazar, Massimo Bruno, Namık Alaskarov ve Joao Pedro ile görüşmeler sürüyor. Bursaspor’un küme düşmesinden dolayı fesih hakkı kazanan bu futbolcularında kısa sürede ayrılma işlemlerinin tamamlanması bekleniyor.

Ofosu

BUNUN ADI İHANET
Ömer Furkan Banaz yönetimi, karşılıklı anlaşmalarla gelecek sezon ücretlerinden kurtulmak istese de yabancı oyuncularla yapılan mukavelelere konulan maddeler adeta “Bunun adı ihanet” dedirtti.

Emin Adanur-Hayrettin Gülgüler yönetiminin 2’şer yıllık sözleşme imzaladığı Nicolas Zalazar ve Massimo Bruno’nun mukavelelerine, “Takımdan ayrılsalar dahi sözleşmelerinin bitiş tarihine kadar olan alacakları Bursaspor tarafından ödenir” maddesinin yazılması, Banaz yönetiminin elini kolunu bağladı.

Yönetimin tüm girişimlerine rağmen her iki oyuncunun da gelecek sezonla ilgili ödeme konusunda uzlaşmaya yanaşmadığı ve TFF’ye gittiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X