Bursaspor’da suçlu kim? Şimdi ne olacak?

Saha içi problemlerinin yanı sıra saha dışında da oldukça sorunlu olan Bursaspor’u zorlu bir süreç bekliyor. Tehlike çanlarını iyice hisseden yeşil beyazılar averajla düşme hattının bir basamak üzerinde yer alıyor. Son 3 maçta sıfır çeken, kalesinde 8 gol gören Timsah ayağa kalkmak zorunda…

Bursaspor’da suçlu kim? Şimdi ne olacak?

Emre KURTBAY

Spor Toto 1.Ligin 14. hafta maçında deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-0 mağlup olan Bursaspor’da kötü gidiş son sürat devam ediyor.

Kocaelispor ve İstanbulspor’un ardından Başkent ekibine de yenilen yeşil beyazlıların alınan kötü skorlarla birlikte sergilediği vasat oyun camiada morallerin ve umutların dip yapmasına neden oldu. Her gün ayrı bir kaosun yaşandığı, kaybettiği puanlarla play-off hattından uzaklaşmakla kalmayan, averajla düşme hattının hemen üzerinde yer alan Bursaspor’da bu durumun suçlusu kim?

PARALAR ÇÖPE GİTTİ
Transfer tahtasının açılmasıyla 17 takviye yaparak kağıt üzerinde ligin en pahalı takımı olan Bursaspor, harcanan milyon eurolara karşılık ligin en kötü takımlarının başında geliyor. İlk yarı bitmeden yaptığı teknik direktör değişiklikleriyle istikrarsız ve güvensiz bir görüntü ortaya koyan, bunun sonucunda da oynadığı 13 maçta sadece 14 puan toplayabilen Timsah, yönetimin kadro mühendisliğinin doğru yapamamasının ve menajerlerin yönlendirmeleriyle yapılan transferlerin acı sonuçlarını sahada misliyle alıyor.

ÜRETKENLİK VE TAKTİK DİSİPLİNDEN UZAK
Son oynanan Gençlerbirliği maçında rakip kaleye sadece bir kez isabetli şut atabilen, üretkenlikten ve taktik disiplinden çok uzakta olan yeşil beyazlılarda futbolcularla birlikte Teknik Direktör Özcan Bizati de alınan son 3 mağlubiyette başrol oynuyor. Antrenman bilimini çok iyi bildiği ve iyi antrenman yaptırdığı ifade edilen Bizati’nin buna karşılık oyuna müdahale edememesi soru işaretlerini de beraberinde getirirken, Bursaspor’un devre arasına kadar toplayabileceği maksimum puanları toplaması ve puantaj olarak takımların birbirine çok yakın olduğu ligde düşme hattından uzaklaşması gerekiyor.

YÖNETİM İSTİFA SESLERİ
Gençlerbirliği karşılaşmasını tribününden takip eden bir grup Bursasporlu taraftar, son düdükle beraber protokol tribününe dönerek Bursaspor yönetimini istifaya çağırırken sosyal medyada da yeşil beyazlı yönetime karşı istifa sesleri yükseldi. 14 hafta sonunda Süper Lig hedefinin çok uzağında olan Bursaspor’da yönetim kurulunun nasıl bir yol sergileyeceği merak edilirken, takımın önünde salı günü Kırşehir Belediyespor ile oynayacağı kupa maçının ardından 5 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı çok kritik bir Denizlispor maçı bulunuyor.

BURSASPOR’UN İLK YARIDA KALAN MAÇLARI

A.Denizli (D)
Manisa FK (İ)
BS Ümraniye (D)
RH Bandırma (İ)
N.Menemen (D)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X