Bursaspor’da teknik direktör kim olacak? Başkan Banaz’dan açıklama

Başkan Banaz, yeşil beyazlı kulübün geleceğiyle ilgili planlamalar yaptıklarını, teknik adam konusunda aldıkları bir karar olmadığını söyledi.

Bursaspor’da teknik direktör kim olacak? Başkan Banaz’dan açıklama

Spor Toto 1. Lig’den TFF 2. Lig’e düşerek şehre büyük şok yaşatan Bursaspor’da teknik adam belirsizliği sürüyor…

Geçtiğimiz sezonun ilk ve son haftalarında takımı çalıştıran Mustafa Er ile gelecek sezon için de anlaşmaya varıldığı yönünde çıkan haberler Başkan Ömer Furkan Banaz tarafından doğrulanmadı. Yeşil beyazlı kulübün geleceğiyle ilgili planlar yaptıklarını belirten Başkan Banaz, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yoğun çalışmalar yapıyoruz. Ancak Mustafa Er ile bir anlaşma yapmadık. Henüz hoca konusu belli değil” diye konuştu.

YOL HARİTASI BELİRLENİYOR

Mali yönden ağır bir borç yüküyle karşı karşıya bulunan Bursaspor’un idari ve sportif sorunlarına çözüm yolları arayan yeşil beyazlı yönetimin bu hafta içerisinde önemli kararlar alması bekleniyor. Transfer tahtası kapalı olan Bursaspor’da başta yabancılar olmak üzere bir çok futbolcu takımdan ayrılmış durumda. Yönetimin yeni sezona altyapı oyuncularıyla devam edip etmeme konusunda alacağı kararın ardından Teknik Direktör konuşunda Mustafa Er ve Tahsin Tam ile masaya oturulması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X