Bursaspor’da topun ağzındaki üçlü!

Tim Matavz, Elton Acolatse ve Regay Ofosu hayal kırıklığı yarattı… Kocaelispor deplasmanında varlıklarıyla yoklukları belli olmayan hücum hattındaki üç isimle devre arasında yolların ayrılması kaçınılmaz gözüküyor.

Bursaspor’da topun ağzındaki üçlü!

Erdal AKÇAY

1,5 yıl sonra transfer tahtasını açarak kadrosuna 7’si yabancı olmak üzere kadrosuna 17 futbolcu dahil eden Bursaspor, ne yazık ki hücum hattındaki isimlerden istediği verimi alamıyor. Bu sezon rakip filelere gönderilen 15 golde 10 farklı oyuncunun imzası bulunurken, büyük umutlarla transfer edilen Sloven santrfor Tim Matavz’ın geride kalan 11 maçta sadece 1 gol atması hayal kırıklığına yol açtı. Kanat oyuncularından Reagy Ofosu 1 gol atabilirken, Elton Acolatse ise henüz siftah dahi yapamadı.

YOKLARI OYNUYOR

Bursaspor’un Nicolaz Zalazar’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle 60 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldığı Kocaelispor deplasman maçında büyük umutlar bağladığı Matavz net bir fırsatı değerlendiremezken, oyundan alındıktan sonra yedek kulübesinde 4. hakeme pet şişe su attığı gerekçesiyle kırmızı kartla cezalandırıldı. 32 yaşındaki Sloven santrfor 10 maçta 583 dakika sahada kalırken, sadece Altınordu deplasmanında Batuhan Kör’ün asistinde kafayla fileleri sarsabildi.

ARAYIŞ BAŞLADI

30 yaşındaki Gana asıllı Alman futbolcu Reay Ofosu görev aldığı 8 maçta 409 dakika forma giyerken, 1 gol atabildi. 26 yaşındaki Gana asıllı Hollandalı Elton Acolatse de 6 maçta 354 dakika oynadı ancak gol atmayı başaramadı. Bursaspor’un hücum gücünü hayli zayıf düşüren bu üç oyuncuyla devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Yönetimin golcü ve kanat transferi için şimdiden arayışlara başladığı öğrenildi.

CAPAN, ZALAZAR, BRUNO

Kadrosunda 7 yabancı oyuncu bulunan Bursaspor, Matavz, Ofosu ve Acolatse dışında sakatlıktan yeni çıkan Jorquera’dan da henüz yararlanamadı. Savunma oyuncuları kaptan Luka Capan ve Nicolas Zalazar ile orta saha oyuncusu Massimo Bruno ise sergiledikleri performansla takımın değişmezleri arasına girdi. Massimo Bruno 10 maçta 2 gol ve 3 asist, Nicolas Zalazar ise 4 maçta 1 gol ile oynadı. Liderlik özelliğine sahip Capan 11 maçta görev alırken taraftarın da beğendiği üç isim arasında yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X