Bursaspor’da transferler neden gecikti? Yönetimin öncelikli hedefi ne?

Bursaspor yönetimi BB Erzurum maçı öncesinde futbolculara dün bir miktar ödeme yaptı… Mevcut oyuncuların biriken alacakları için kaynak arayışına giren yönetim, tahtanın kapanmasına neden olan yaklaşık 70 bin euroyu hafta başında ödedikten sonra kadroya takviye yapacak.

Bursaspor’da transferler neden gecikti? Yönetimin öncelikli hedefi ne?

Spor Toto 1.Lig’de sezona 17 transfer yaparak şampiyonluk hedefiyle başlayan Bursaspor ne yazık ki 19 puanla düşme hattında 17. sıraya kadar gerilemiş durumda. Ligin en pahalı kadrosunu kurmasına rağmen arzuladığı saha sonuçlarını alamayan ve bu sezon 4. teknik direktörüyle yola devam eden yeşil beyazlı kulüpte öncelik mevcut oyuncuların alacaklarına verildi.

25 MİLYON LİRA ARANIYOR
Ocak ayı sonuna kadar 25 milyon lirayı bulan bir ödeme listesi önünde duran Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yönetim, BB Erzurumspor maçı öncesinde dün akşam futbolcuların hesabına bir miktar para yatırdı. Yönetimin mevcut oyuncu alacaklarını ödeyip iç huzuru sağlamak için kaynak arayışına girdiği gelen bilgiler arasında.

3 DOSYA KAPATILACAK
Yönetimin mevcut oyuncuların alacaklarını ödedikten sonra ise yaklaşık 70 bin Euro’luk borç nedeniyle kapanan transfer tahtasını hafta başında yeniden açacağı öğrenildi. Sezon başında 40 milyon lirayı aşan meblağı ödeyerek 44 dosyayı kapatıp tahtayı açan yönetimin tahtanın kapanmasına neden olan 3 dosya ile ilgili çalışma yaptığı bildirildi.

GEREKLİ TAKVİYE YAPILACAK
Gerekli ödemelerin yapılıp tahtanın açılmasının ardından ise Teknik Direktör Tamer Tuna’nın istediği oyuncu takviyeleri yapılarak Bursaspor’un ligdeki hedeflerine doğru daha güçlü adımlar atması sağlanacak. Bazı yabancı oyuncularla yolları ayırmak için hem futbolcular hem de menajerleriyle görüşmelerini sürdüren yönetimin ay sonuna kadar sonuç almaya çalışacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X