Bursaspor’da Volkan Şen krizi: Kadro dışı bırakıldı!

Gitmek istediğini söyleyen kaptan süresiz kadrodışı bırakıldı.

Bursaspor’da Volkan Şen krizi: Kadro dışı bırakıldı!

Gemileri yakan ve Fenerbahçe’ye gitmek istediğini Bölükbaşı yönetimine ileten yıldız oyuncu, Ertuğrul Sağlam’ın devreye girmesine rağmen kararından geri dönmedi.

Bursaspor’da Volkan Şen krizi patlak verdi. Sezon öncesi ismi Fenerbahçe ile anılan Bursaspor kaptanı Volkan Şen, dün sürpriz bir çıkış yaparak takımdan ayrılmak istediğini yeşil beyazlı yönetime ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a iletti. Dün sabah Volkan’ın yeşil beyazlı yönetimle Özlüce Tesisleri’nde yaptığı görüşme adeta deprem etkisi yarattı.

 

Teklifleri kabul etmedi

Tesislere gelerek yöneticilere takımdan ayrılma isteğini ileten Volkan Şen’in bu çıkışı büyük şaşkınlıkla karşılandı. Yeşil beyazlı kulüpte yıllık 1 milyon 200 bin Euro artı 15 bin Euro maç başı ücret alan Volkan’ın takımdan ayrılmak istemesi üzerine yönetim kalma şartlarını masaya yatırdı. Volkan’ın tüm ısrarlara ve yıllık ücretini 1 milyon 700 bin Euro’ya çıkarılmasına rağmen teklifi reddettiği öğrenildi.

Sağlam devreye girdi ama…

Yaşanan bu gelişmeler Ertuğrul Sağlam ile paylaşıldı. Volkan ile bire bir görüşme yapan Sağlam da sonuca varamadı. Ertuğrul Hoca’nın yıldız oyuncuya, “Bak Volkan yönetim şartlarını kabul ediyor. Kaptansın, takımın başında kal, lige zımba gibi çıkalım” sözlerine olumsuz yanıt geldi. Bunun üzerine Ertuğrul Hoca’nın Volkan Şen’e 3 kez “takımda kalmak mı gitmek mi istiyorsun” sorusunu yönelttiği her seferinde, “Hocam Fenerbahçe beni istiyor. Ben idmanlara çıkmayacağım. Bu takımda oynamak istemiyorum” cevabını aldığı kaydedildi. Tecrübeli teknik adam da bunun üzerine, “Madem bizi istemiyorsun gidebilirsin” deyip ipleri kopardı.

Süresiz kadro dışı

Bu beklenmedik durum karşısında morali bir hayli bozulan Sağlam, Volkan Şen’i akşam antrenmanına almadı. Yeşil beyazlı yönetim akşam saatlerinde yaptığı acil toplantıda kaptan Volkan Şen’i süresiz kadrodışı bırakma kararı aldı. Bursaspor yönetiminin bugün bu konu hakkında detaylı bir basın açıklaması yapması bekleniyor. Yönetimin kendi arasında yaptığı toplantıda, takımda kalmak istemeyen kaptan Volkan Şen’e transfer görüşmesi yapması için izin verilebileceği de iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X