Bursaspor’da Volkan Şen sesleri

O dönemin başkan ve teknik direktörüyle ters düşen, ayrılırken takındığı tavırlar nedeniyle büyük eleştiriler alan 30 yaşındaki oyuncuyu Paul Le Guen kadroda görmek istiyor fakat camianın tepkisi bu transferde etkili olacak.

Bursaspor’da Volkan Şen sesleri

Transferde yarından itibaren somut adımlar atması beklenen Bursaspor’da Volkan Şen sesleri yükselmeye başladı. 

Yeşil beyazlı kulüpten olaylı bir şekilde Fenerbahçe’ye giden ve camianın büyük tepkisini çeken 30 yaşındaki oyuncunun tekrar Bursaspor’a gelmek istediği belirtildi. 

Sarı lacivertle kulüple geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran ve bonservisi elinde bulunan tecrübeli kanat oyuncu için Ali Ay yönetimi kamuoyunda oluşacak tabloya göre bir karar verecek. 

BÖLÜKBAŞI VE SAĞLAM’LA RESTLEŞTİ

Bu doğrultuda yönetimin yaklaşık 1 hafta önce Volkan Şen’in menajeriyle temas kurduğu ve fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.Teknik Direktör Paul Le Guen’in kadroda görmek istediği Volkan Şen, 2015 yılında Bursaspor’dan ayrılırken takındığı tavırlar nedeniyle büyük eleştiriler almıştı. O dönemin başkanı Recep Bölükbaşı ve Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’la anlaşamayan ve ters düşen deneyimli futbolcu, konuşmak yerine susmayı tercih etmiş ve hedef tahtasına çıkmıştı. 

GÜNEŞ’LE KENDİNİ BULMUŞTU

Bursaspor alt yapısından yetişen Volkan Şen, ilk olarak 2011’de 3 milyon 750 bin Euro karşılığında Trabzonspor’a transfer olmuştu. Karadeniz temsilcisinde istediklerini yapamayan ve tribünlerden aldığı tepkiler sonucu bir maçta ağlayarak sahayı terk eden Volkan, Bursaspor’a transfer olmuştu. Timsah’ta Şenol Güneş’le kendini bulan ve Milli Takıma kadar yükselen tecrübeli krampon, ardından gittiği Fenerbahçe’de ise 76 maça çıktı, 8 gol attı, 13 asist yaptı. Bu arada Volkan’ın ismi Galatasaray ve Atiker Konyaspor’la da anılıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X