Bursaspor’da yeni dönem!

Bursaspor’da Emin Adanur liderliğinde ve Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yeni yönetim mazbatasını aldı…

Bursaspor’da yeni dönem!

Bursaspor Kulübü’nde, 5 Haziran Cumartesi günü yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul sonrası devir-teslim töreni yapıldı.

Emin Adanur liderliğinde başkanlığa seçilen Hayrettin Gülgüler, mazbatasını genel kurulu yöneten Divan Kurulu Başkanı Emre Akçil’den aldı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen devir-teslim törenine, Gülgüler yönetimine liderlik yapan Emin Adanur ve eski başkan Erkan Kamat ve Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç de katıldı.

SÖYLEMLER HAYATA GEÇMELİ
Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, böylesine güzel bir kongre geçmesinde en önemli nedenlerden birinin adayların birbirlerine saygısı olduğunu belirterek, “Bu birlikteliğin Bursa’mıza yayılması en büyük temennimizdir. genel kurul öncesinde, tüzüğümüz kendi adaylığı konusunda el vermediği halde mücadeleyi bırakmayıp, ben bu işi yapacağım, başaracağım diyerek yola çıkan Emin Adanur ve ekibinin, kongre öncesi söylemlerinin hayata geçmesi tüm camiamızın en büyük beklentisidir. Bu vaatler yerine getirildiği an Bursa’nın çehresi değişecek. Kardeşimiz bu iddiayı ortaya koyduğuna göre gerçekleştireceğine inanıyoruz.” dedi.

TÜM KENT DESTEK VERMELİ
Ardından söz alan eski başkan Erkan Kamat, yeni yönetime başarılar dilerken, “Benimle beraber çalışan tüm arkadaşlarım haklarını helal etsinler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sıkıntılara rağmen elimden gelen her şeyi yaptığıma inanıyorum. İdari ve mali anlamda yapılan her şeyi arkadaşlar göreceklerdir. Hayrettin Bey’in arkasında Emin Bey gibi güçlü bir adamın olması yetmez. Bütün Bursa, Bursaspor başkanı ve yönetiminin yanında yer almalıdır. Yoksa Emin Bey’in gücünü kullanalım derseniz 3 ay sonra onu da yıldırırsınız. Hayrettin Bey’in de gönlünü kırarsınız. Elinizden ne geliyorsa, en küçük esnafından tutun da destek verilmelidir. Bu arkadaşlarım bu kutsal görevi üstlendiler. Ben tekrar hepsine başarılar diliyorum” diye konuştu.

SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ
Bursaspor Kulübü’nün yeni başkanı Hayrettin Gülgüler, mazbatayı aldıktan sonra yaptığı konuşmada, “Sayın başkan Erkan Kamat’a, kongreyi yöneten heyete çok teşekkür ediyorum. Emin Bey’e ve bana teveccüh gösterildi, çok teşekkürler. Emin Bey bizi çok çalıştıracak. İlk hedefimiz tahtayı açmak. Allah bizi utandırmasın. Tahtayı açıp, Süper Lig’e çıkacağız.”

SÖZLER YERİNE GELECEK
Yeşil beyazlı kulübün yeni yönetimine liderlik yapan Emin Adanur ise “Seçim ne kadar güzel geçtiyse, buradaki atmosfer de o kadar güzel şu anda. İdris Bey’e çok teşekkür ediyorum ve kendisini alkışlıyorum. Heyecanımıza heyecan katan bir atmosfer mevcut. Geçmiş dönem tüm başkanlara saygı duymamız gerekiyor ve hepsine teşekkür ederim. Allah izin verirse bugün itibariyle yola çıkmış bulunuyoruz. Verdiğimiz vaatleri ve sözleri yerine getirmek için çalışmaya başlayacağız. Bundan sonraki süreç için herkes için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X