Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonunun ilk çalışmasını Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Hamza Hamaoğlu nezaretinde gerçekleştirdi.

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı

Yeni transferlerden Sercan Yıldırım, Merter Yüce, İsmail Konuk, Serdar Kurtuluş, Sinan Bakış, Furkan Özçal ve Bilal Kısa’nın da yer aldığı antrenmana, geçen sezonu Çaykur Rizespor’da kiralık geçiren Ertuğrul Ersoy ile altyapıdan gelen Sedat Dursun, Talha Çalışkan, Mert Örnek, Furkan Emre Ünver, Kubilay Kanatsızkuş, Utku Türk, İsmail Can Çavuşluk, Gökhan Berkay Yıldız, Bünyamin Kasal, Muhammet Şengezer, Ataberk Dadakdeniz ve 3.Lig takımlarından Bursa Nilüferspor’dan geri dönen Mehmet Zeki Çelik  katıldı. Ayrıca Demokratik Kongolu 19 yaşındaki Meschak Elia da denenmek üzere antrenmanda yer aldı. Demokratik Kongolu Meschak Elia’nın Avusturya kampına da götürüleceği açıklandı.

İZİNLİ TİMSAHLAR

Timsah’ta Euro 2016’da mücadele eden oyunculardan Harun Tekin 19 Temmuz’da, Tomas Sivok, Balazs Dzsudzsak ve Tomas Necid 25 Temmuz’da Avusturya kampında takıma katılacak. Yeni transferlerden Vieux Sane yarın, Yonathan Del Valle 11 Temmuz’da Özlüce Tesisleri’nde antrenmanlara başlayacak. Takımın önemli oyuncularından Şamil Çinaz, topuğundan olduğu ameliyatın ardından Avusturya kampında takıma dahil olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X