Bursaspor’da yeni yönetim mazbatasını aldı

BURSASPOR Kulubü’nün 16 Mayıs Cumartesi günü yapılan 51’inci Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Recep Bölükbaşı, bugün Özlüce Tesisleri’nde mazbatasını aldı.

Bursaspor’da yeni yönetim mazbatasını aldı

Genel kurulda Divan Başkanlığı yapan İlhan Parseker, üyeler Rıdvan İşbaşaran, Numan Çatmakaş’ın katıldığı törende Recep Bölükbaşı ve yeni yönetiminin mazbatası verildi. Devir teslim töreninde konuşan Divan Kurulu Başkanı İlhan, “Tüzüğümüz gereği başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı’na divan olarak mazbatasını takdim ediyoruz.  Yeni dönemde başarı diliyoruz. Bursaspor sevdası için destek verilmesini istiyorum. Bursa, bu yönetime sahip çıksın. Çünkü Bursaspor bu şehrin en önemli markasıdır” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Recep Bölükbaşı ise şurnları söyledi:

“Yeni seçilmiş gibi heyecan içerisindeyim. 11 ay önce göreve gelmiştim. Şimdi 3 yıllık hizmet süremiz olacak. Bursaspor’un başarısı için bu göreve talip olduk. En güzel ve çekişmeli genel kurul olduğunu düşünüyorum. Hepimiz Bursa’da yaşıyoruz. İşlerimiz burada. Bursaspor’a hizmet etme sevdası var. Rekabet içinde olduk. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonrada sahip çıkmalarını istiyorum. Bir kişi kazanan olacaktı. Ben oldum.”

ÇITA YÜKSELECEK

Bursaspor’un çıtasının artık çok yükseklerde olacağına da dikkati çeken Başkan Bölükbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bursaspor’un çıtası şampiyonluk sonrası yükseldi. Şimdi bunu daha da yukarı çekmemiz lazım. Şampiyonluk kupaları almamız lazım. Bunu yaratacak güçteyiz. Birlik beraberlik içinde olursak bunu başarırız. Divana çok iş düştü. Güzel bir kongre yönettiler. Divan başkanlık kuruluna teşekkür ediyorum. Üyelerimiz o sıcakta cumartesi günü kulüplerine sahip çıktılar. Teşekkür ediyorum. Bizlere oy veren vermeyenden Allah razı olsun. Şevkimizi kırmayıp bize destek olsunlar. Eleştiri yapılırken bizleri hırpalamasınlar.”

YÖNETİM 17.00’DE TOPLANACAK 

Yönetim Kurulunun ilk toplantısını bugün saat 17.00’de gerçekleştireceğini açıklayan Başkan Recep Bölükbaşı, “Bugün görev bölümü gerçekleşecek. Perşembe günü Fenerbahçe ile kupa maçımız var. Maç sonrası Şenol Güneş Hocamızla ilk görüşmeyi yapacağım. Ardından futbolcularla tek tek görüşmelerim olacak. Kadroyu bozmak istemiyoruz. Şenol Güneş ile anlaştıktan sonra hemen transfer çalışmalarına başlayacak. Proje ve ARGE Başkanı Kemal Güler şimdi yönetimde. Bu göreve Cüneyt Özkan ve ekibi yürütecek. Mesut Mestan ise başkan danışmanı olarak görev yapacak. Eski yöneticilerimizin de aralarında bulunacağı bir icra kurulu oluşturmak istiyorum. İmza yetkisi vereceğiz. Transfer komitesi oluşturacağız. Yönetimde kulübümüzün yanı sıra dışarıdan bir avukat daha olacak. Kurallarımızda yer alan avukat arkadaşlarımız futbolcuların sözleşmelerini dizayn edecek.”

Başkan Bölükbaşı, bayanlarında yönetimde yer almasını çok arzu ettiğini belirtirken de, “Öncelikle 7 kişilik bir Kadınlar Komisyonu kuracağız. Yeni dönemde en az 3 kadın üyemizin yönetimde yer almalarını arzuluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X