Bursaspor’da yeni yönetimin yol haritası!

Enes Çelik yönetimi tüm konsantrasyonunu transfer yasağını kalıcı olarak kaldırmaya vermiş durumda… Transfer tahtasını açmak için büyük çaba sarfeden Enes Çelik ve arkadaşları, teknik direktör konusunu tahtayı açtıktan sonra masaya yatıracak.

Bursaspor’da yeni yönetimin yol haritası!

Emre KURTBAY

Bursaspor’da pazar günü saat 13.00’te Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul sonrasında başkanlık koltuğuna resmen oturacak olan Enes Çelik, tamamıyla transfer tahtasının açılmasına odaklanmış durumda.

Çelik yönetiminin, öncelikle transfer tahtasının açılması için çaba sarfettiği öğrenilirken, teknik direktör konusunun transfer tahtasının açılmasının ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

HABER GÖNDERİYORLAR

Birçok teknik adamın aracılar vasıtasıyla Çelik’e haber gönderdiği belirtilirken, önceliğin transfer yapılmasına engel olan dosyaların çözüme kavuşturulması olduğu kaydedildi. Özellikle yabancı oyuncu dosyalarından bazılarının durumu oldukça zora soktuğu, çözüm arayışında olan Çelik yönetiminin çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü belirtildi.

ÇELİK AÇIKLAMIŞTI

Enes Çelik adaylık başvurusu sırasında yaptığı açıklamada, tahta maliyetinin 450 milyon TL’ye yaklaştığını belirterek, “Bu mevcut borcun, yaklaşık %90’ı, 18 futbolcu-menajer-kulüpten oluşan dosyalardan ibaret olduğu ve yabancı isimlerden oluştuğu görülmüştür. Bu 18 yabancı dosyanın yarıdan fazlası ile ön sözleşme imzaladık. Kalan oyuncuların bir kısmı ile imza aşamasına gelmiş durumdayız. Bir kısmıyla ise görüşmelerimiz devam etmektedir” ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X