Bursaspor’da yönetim kolları sıvadı! İşte yol haritası…

Bursaspor yönetimi, öncelikle mali anlamda adımlar atmayı hedefliyor. Bu doğrultuda transfer tahtasının açılmadan mevcut yerli oyuncularla devam edilmesi gündemde.

Bursaspor’da yönetim kolları sıvadı! İşte yol haritası…

Emre KURTBAY

Gelecek sezon TFF 2.Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da çizilecek yeni yol haritası merak ediliyor. Tarihinin en kötü ve en zor günlerinden geçen yeşil beyazlı takımda, Başkan Ömer Furkan Banaz ve yönetim kurulu üyeleri kulübün geleceğiyle ilgili yoğun toplantılar yapıyor. Önceki gün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılan ve sabah 04.00’e kadar süren toplantıda öncelikle mali planlamalar konusunun ele alındığı öğrenildi.

İNDİRİM YAPIP KALMAK İSTİYORLAR
1 milyar lirayı aşan borcu bulanan, sportif anlamda da dibe çöken Bursaspor’un önünde en az 140 milyon liralık bir transfer tahtası sorunu bulunuyor. Yeşil beyazlı kurmayların transfer tahtasının açılamaması durumunda mevcut oyuncularla yola devam etme kararı alabileceği belirtilirken, takımda bulunan kiralıklar hariç, yerli oyuncuların büyük bir kısmının ücretlerinde indirim yaparak Bursaspor’la yola devam etmek istedikleri ifade edildi.

KÜÇÜLMEYE GİDİLECEK
Bursaspor yönetiminin, mevcut oyuncularla o ilgili kararını önümüzdeki günlerde vermesi beklenirken, teknik direktör konusunda Mustafa Er ile mi devam edileceği yoksa yeni bir isme mi yöneleceği merak ediliyor. Henüz teknik adam konusunu gündeme almayan yönetimin, ayrıca mali planlama çerçevesinde giderleri azaltmak için personel anlamında da küçülmeye gideceği gelen haberler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X