Bursaspor’da yüzleri güldüren gelişme!

Beşiktaş’ı tek golle eleyen genç Timsahlar, adını finale yazdırdı… Elit U15 Gelişim Ligi’nde finale yükselen Bursaspor, salı günü Fenerbahçe ile kupa için karşı karşıya gelecek.

Bursaspor’da yüzleri güldüren gelişme!

Tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da, A takıma nazaran altyapıda başarılar gelmeye devam ediyor.

Yeşil beyazlı kulübün can damarı Vakıfköy üretimini sürdürürken başarıların da arkası kesilmiyor. Elit U15 Gelişim Ligi’nde Bursaspor, Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı ve camianın yüzünü güldürdü.

GALİBİYET GOLÜ ENES’TEN

Antalya Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada Bursaspor’a galibiyeti getiren golü 23. dakikada Enes Solakoğlu kaydetti. Yeşil beyazlı kramponlar, maçın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşarken finali timsah yürüyüşü ile kutladı.

FİNAL YARIN

Bursaspor’un Elit U15 Gelişim Ligi finalindeki rakibi ise Altay’ı 2-0’la geçen Fenerbahçe oldu. Kazananın kupaya uzanacağı final maçı yarın saat 21.00’de Antalya Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanacak. Normal sezonda İstanbul’da oynanan maç 1-1 sona ermiş, Bursa’daki karşılaşmadan ise Bursaspor 1-0 galip ayrılan taraf olmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X