Bursaspor’da zaman daralıyor! İşte kulislerdeki son durum…

Bursaspor’da başkan aday adayları 12 Mayıs’ta başvurularını teslim etmek zorunda… Tarihinin en önemli kongresini yapması beklenen yeşil beyazlı kulüpte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in çarşamba günü yapılacak Divan Kurulu toplantısında vereceği mesajlar merakla bekleniyor.

Bursaspor’da zaman daralıyor! İşte kulislerdeki son durum…

Emre KURTBAY

Gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da 19-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurul öncesinde kimin veya kimlerin aday olacağı merakla bekleniyor. Tarihinin en zor günlerini yaşayan ve Süper Lig şampiyonu olduktan sonra 3. Lig’e düşen ilk kulüp olarak tarihe geçen yeşil beyazlılarda hangi isimlerin resmi olarak aday olacağı 12 Mayıs’ta belli olacak.

GÖZLER DİVAN TOPLANTISINDA
Bursaspor tarihinin en önemli kongresi olması beklenen genel kurulda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in işaret edeceği isim henüz kesinleşmedi. Çarşamba günü saat 18.00’de, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak Divan Kurulu toplantısına katılacağı belirtilen Başkan Bozbey’in burada yapacağı konuşmada önemli ipuçları vermesi bekleniyor.

DİĞER PLANLAR HAZIR MI?
Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür’ün yapılan basın toplantısında dile getirdiği, “Mustafa Bozbey’in Enes Çelik’le ilgili çalışması varmış. Görüşüyorlarmış. Bizden yönetici isterlerse veririz. Enes Çelik yönetim kurarsa Bursaspor emin ellerde derim” sözlerin ardından Çelik cephesinden olumlu veya herhangi bir açıklama gelmedi. Bozbey’in herhangi bir sıkıntı çıkması veya Çelik’in adaylık konusundan vazgeçmesi halinde diğer planları da cebinde tuttuğu düşünülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X