Bursaspor’daki elektrik krizi nasıl çözüldü?

Bursaspor’un geçen hafta yaşadığı elektrik krizi nasıl aşıldı? Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, sorunun nasıl çözüldüğünü bugünkü köşesine taşıdı…

Bursaspor’daki elektrik krizi nasıl çözüldü?

Bursaspor’un geçen hafta yaşadığı elektrik krizi nasıl aşıldı?

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, sorunun nasıl çözüldüğünü bugünkü köşesine şöyle taşıdı:

İstanbul’da… AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç odaya girer girmez Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir doğruldu ve “Siz sormadan ben söyleyeyim” diye başlayıp ilk güzel haberi verdi:

“Bursaspor’un elektrikle ilgili problemi vardı. Konu bana intikal etti ve problemi çözdük, kulübümüzün elektrikleri açıldı.”

Ardından…

Bursa-Bursaspor ilişkisine yönelik değerlendirmeler yaparken, kentteki tabloyu yakından izlediğini de belli etti:

“Ben Bursa’yı ve Bursaspor’u seviyorum. O nedenle de destek oluyorum. Cumhurbaşkanımızın da Bursa’ya olan ilgisini biliyorum. Yine Alinur Aktaş başkanımız Bursa için güzel işler yapıyor, BTSO Başkanımız Bursaspor’a destek oluyor. Bunlar önemli.”

Takımı da değerlendirdi:

“Süper Lig’e çıkması gerektiğini düşündüğüm Bursaspor şu an 16-17 yaşında gençlerle oynuyor. İlerisi için çok önemli bir altyapı hedefi olacak.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X