Bursaspor’dan ’10’ numara hamleler!

Yeşil beyazlı yönetimin aldığı kararlar camiada heyecan yaratmaya başladı. İsmail Ertekin’in sportif direktörlüğe, Tahsin Tam’ın da teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından transfer tahtasının açılmasına engel dosyalarında tüm şehrin desteğiyle ortadan kaldırılması bekleniyor.

Bursaspor’dan ’10’ numara hamleler!

Erdal AKÇAY

Süper Lig’in 5 numaralı şampiyonu Bursaspor, 1963 yılındaki kuruluşunun ardından tarihinde ilk kez TFF 2.Lig’e düşerken, yeşil beyazlı kulübün eski günlerine dönebilmesi için bu günlerde yoğun mesai harcanıyor. Ömer Furkan Banaz başkanlığındaki yönetim günlerdir süren sessizliğini önce yeni sezon için forma ve ürün tedarikçisi İtalyan Diadora firmasıyla 2 yıllık anlaşma yaparak bozdu. Taraftarın merakla beklediği formalar 1-2 hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşılacak.

ADIMLAR SAĞLAM ATILIYOR
31 Mayıs itibariyle sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Mustafa Er ile devam etmeme kararı alan yönetim, yine Bursaspor’un öz evlatları diyebileceğimiz İsmail Ertekin ile sportif direktörlük, Tahsin Tam ile de teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardı. Kariyerlerinde önemli başarılar bulunan her iki ismin göreve getirilmesi şehirdeki havayı da değiştirmeye yetti. Yeşil beyazlı kulübü eski günlerine döndürmek için yoğun mesai yapan Banaz yönetiminin transfer tahtasının açılmasına engel dosyaları da tüm şehrin desteğiyle ortadan kaldırılması bekleniyor.

60. YILDA YÜZÜMÜZ GÜLSÜN
Yeni sezon planmasında doğru adımlar atan yönetimin hamleleriyle umutlanan taraftarlar, kulübe destek olmak için forma ve kombinelerle ilgili biran önce açıklama yapılmasını da bekliyor. Sportif Direktör İsmail Ertekin ve Teknik Direktör Tahsin Tam’ın Bursaspor’u özlenen günlere taşıyacağına inandığını belirten taraftarlar, “Yönetim güzel işler yapıyor. En azından işi bilene bırakıyor. İnşallah tahta açılır ve bu lig için gerekli oyuncular alınır. Tahtanın açılması için tüm şehrin sorumluluk alması lazım. Bu şehir istedikten sonra bunun da üstesinden gelir. 60. kuruluş yıl dönümümüzde önce 1.Lig, ardından Süper Lig’e dönüş için tüm Bursasporluları harekete geçmeye çağırıyoruz” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
2 adet yorum var

2 adet yorum var

  1. Şehir almalı deniyor bu sorumlulukları biraz açarak söyleseler memnun oluruz .taraftar forma alır bilet alır başka ne yapsın kısım kısım insanların neler yapabileceğini açık ve anlaşılır bir şekilde söyleyin.

  2. Bursaporu bu durumu düşüren ne yazık ki kendilerine yönetici dediklerimiz.Yonetemediler ama ellerini yıkayip kenara çekildiler.Yaptiklari hiçbir hatanın bedelini odemediler. Simdi zamanıdır.Bakalim ne kadar onurlular..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X