Bursaspor’dan 4 gollü galibiyet

Bursaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Balıkesirspor’u 4-0 mağlup etti.

Bursaspor’dan 4 gollü galibiyet

Yeşil-beyazlı takım, milli maçlar arası sebebiyle PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile sahasında hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Bursaspor, sahaya Harun, Erdem, Dany, Şamil, Aydın, Cuenca, Hosagai, Faty, Josue, Cuenca ve Tom De Sutter ilk 11’i çıktı. Konuk takım Balıkesirspor ise, Ertuğrul, Onur, Uğur, Glumac, Hüseyin, Abdulhamit, Soeres, Dilaver, Kerim, Eren ve Ali ilk 11’i başladı. Bursaspor ile Balıkesispor arasında oynanan müsabakayı yaklaşık 5 bin taraftar izledi.

BURSASPOR’DAN İLK YARIDA FARKLI TARİFE

Müsabakaya her iki takım da etkili başlarken, buldukları pozisyonlarda kalecileri geçemedi. Yeşil-beyazlı takım müsabakanın 14. dakikasında müsabakadaki ilk golü attı. Aydın’ın sol kanattan ortaladığı topa dokunan Hüseyin, kendi filelerini havalandırdı. 

Bursaspor, müsabakanın 29. dakikasında farkı 2’ye çıkarttı. Sol kanattan topla buluşan Sercan, ilk önce De Sutter, ardından da Josue ile duvar pası yaparak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yıldırım, kalecinin sağından düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. 39. dakikada Josue’nin pasıyla ceza sahasına giren Sercan, 2 futbolcudan sıyrılıp, düzgün bir vuruşla takımının üçüncü golünü kaydetti.

İKİNCİ YARIDA TEK GOL

İkinci yarıya da hızlı başlayan Bursaspor, farkı dörde çıkarttı. 52. dakikada Josue’nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda kafayı vuran Bekir, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X