Bursaspor’dan Afyon’da kötü skor!

Bursaspor, Afyon kampındaki üçüncü hazırlık maçında TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Orduspor 1967’a 3-1 yenildi…

Bursaspor’dan Afyon’da kötü skor!

Bursaspor, Afyon kampındaki üçüncü hazırlık maçında TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Orduspor 1967’ye 3-1 yenildi.

Rakibin gollerini 6. dakikada İbrahim, 75’te Burak ve 89’da Metin kaydetti…

Timsah’ın tek sayısı 63. dakikada penaltıdan Hasan Ayaroğlu’ndan geldi…

Bursaspor bu sonuçla kampta oynadığı hazırlık mallarındaki ilk yenilgisini aldı… Timsah daha önce, Al Tai ile 0-0 berabere kalmış, 68 Aksaray Belediyespor’u ise 2-1’lik skorla mağlup etmişti.

Yönetimden Afyon çıkarması

Bursaspor’un dün oynadığı Orduspor 1967 maçında Bursaspor yönetimi adeta çıkartma yaptı. Başkan Ömer Furkan Banaz ile birlikte yöneticiler Sinan Topuk, Mehmet Zahit Yanar, Metin Alp, Onur Özen, Selim Yolgeçen ve Rıdvan Gültekin karşılaşmayı yerinden takip ederek takımın son durumunu görme fırsatı yakaladılar.

Kubilay kadroda yoktu

Bursaspor’un Orduspor 1967 ile oynadığı hazırlık maçında tecrübeli orta saha oyuncusu Kubilay Sönmez maç kadrosunda yer almadı. 68 Aksaray Belediyespor ile oynanan maçta kasığından sakatlanan deneyimli ismin tedbir amaçlı olarak dün akşamki mücadelede forma giymediği belirtildi.

Ordu kalesinde tanıdık isim

Sezon başında Bursaspor’dan ayrılan ve Alanyaspor’a transfer olan kaleci Ahmet Çağrı Güney, dün oynanan karşılaşmada Bursaspor’a rakip oldu. Orduspor 1967 kalesini koruyan 18 yaşındaki file bekçisi, maç öncesinde eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X