Bursaspor’dan başsağlığı mesajı

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatı nedeniyle Bursaspor Kulübü taziye mesajı yayımladı.

Bursaspor’dan başsağlığı mesajı

Bursaspor Kulübü’nün taziye mesajında, “Cumhuriyetimizin 9.Cumhurbaşkanı, eski başbakanlarımızdan Süleyman Demirel’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere, milletimize ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.” denildi.

DİĞER KULÜPLER DE TAZİYE MESAJI YAYINLADI

 

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için taziye mesajları yayımladı.

Demirel için yayımlanan mesajlar şöyle:

 

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, “9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.

Fenerbahçe Kulübü’nün taziye mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Süleyman Demirel’e Allah’tan rahmet, başta Demirel ailesi olmak üzere, merhumun yakınları, sevenleri ve ulusumuza başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Kulübü’nün taziye mesajında, “Kulübümüzün genel kurul üyesi, 9. Cumhurbaşkanı ve Türk siyasetinin duayen ismi Süleyman Demirel’in vefatı, kulübümüzü ve camiamızı derinden üzmüştür. Türkiye’ye ve Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunan, ülkemizin gelişmesinde büyük rol oynayan merhum Süleyman Demirel’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı dileriz” denildi.

Trabzonspor Külübü’nün taziye ise,9. Cumhurbaşkanı ve Kulübümüzün Onur Üyesi Sayın Süleyman Demirel’in vefatından derin üzüntüuyduk. Merhum Demirel’e Yüce Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve milletimize başsağlığı dileriz.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X