Bursaspor’dan bir yıldız daha mı kaçtı?

Bursaspor altyapısından yetişen ancak aidiyet duyguları gelişmeyen genç oyuncular sözleşmelerini feshetmek için adeta sıraya girdi.

Bursaspor’dan bir yıldız daha mı kaçtı?

Vefa Temel ve Tuğbey Akgün’ün ardından Ramazan Keskin’in de TFF’ye başvurarak tek taraflı sözleşmesini feshettiği öne sürüldü.

Bursaspor’dan herhangi bir alacağı bulunmayan ve hangi hakla sözleşme feshine gittiği de henüz bilinmeyen Ramazan ile ilgili yeşil beyazlı kulübe herhangi bir bildirimin olmadığı öğrenildi. TFF kayıtlarına da fesih işlemi düşmezken, yönetimin haksız fesih gerekçesiyle yargıya başvurması bekleniyor.

SAKATLIKLA GEÇTİ
A Takımda bulunduğu 4 yılın büyük bölümünde sakatlıklardan kurtulamayan 23 yaşındaki Ramazan Keskin, 2018-2019 sezonunda 7 maçta 191 dakika süre alıp 1 gol ve 1 asistle oynadı. 2019-2020 sezonunda 7 maçta 78 dakika oynayıp 1 gol atan Ramazan, 2020-2021’de 24 maçta 884 dakika forma giyip 1 gol atıp 1 asist yaptı.

Ramazan Keskin geçtiğimiz sezon Bursaspor’da 6 maçta 167 dakika süre alabildi. Bu arada Ramazan ile Giresunspor ve Eyüpspor’un ilgilendiği öne sürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X