Bursaspor’dan çok kritik galibiyet!

Geçtiğimiz hafta evinde Bahçeşehir Koleji’ni deviren Frutti Extra Bursaspor, İstanbul’da da Büyükçekmeyi’yi geçti ve ligdeki 24. maçında 9. kez sahadan mutlu ayrıldı.

Bursaspor’dan çok kritik galibiyet!

ING Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen ve istediği sonuçları almakta zorlanan Frutti Extra Bursaspor, 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Büyükçekmece Basketbol’u 73-68 mağlup etmeyi başardı.

Kendisi gibi bu sezon zaman zaman sıkıntılı günler yaşayan rakibiyle Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar, maçta istediğini almayı başardı. Ligin ilkyarısında 89-81 mağlup ettiği rakibi karşısında galibiyete ulaşan Potanın Timsahları, rövanşı da vermemiş oldu.

HÜCUMDA İSTEKLİ GÖRÜNTÜ
Bu sezon ligde oynadığı 23 maçta 8 galibiyet alan Frutti Extra Bursaspor, kendisi gibi aynı galibiyete sahip rakibi önünde maça istekli başladı. Karşılaşmanın 4. dakikasını 9-5 önde geçen yeşil beyazlılar, yine de ilk çeyreği 19-18 geride tamamladı. İkinci periyotta rakip potada etkili gözüken Potanın Timsahları, 16. dakikayı 30-28 önde geçti. Mücadelenin ilkyarısını 35-35 eşitlikle tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, üçüncü periyotta hücumda istekli bir oyun sergiledi.

YİNE KAZANDI
24. dakikasını 45-42 üstün geçtiği maçın son çeyreğine 56-52 önde giren yeşil beyazlılar, 39. dakikada skoru 71-66’ya getirirken, mücadeleden 73-68 galip ayrılmayı bildi. Rakibini ilkyarıda olduğu gibi yine mağlup eden Frutti Extra Bursaspor, üst üste 2 olmak üzere 24. maçında 9. galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X