Bursaspor’dan destek turu… Kent yöneticilerinden söz aldılar…

Bursaspor yönetimi hazırlanan projeler için destek turuna çıktı… Vali Nihat Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden yeşil beyazlı yönetim, karton taraftar uygulaması ve maske satışı için söz aldı.

Bursaspor’dan destek turu… Kent yöneticilerinden söz aldılar…

Yeniden başlayacak TFF 1.Lig’de son 6 maçını kazanıp Süper Lig’e geri dönmeye hazırlanan Bursaspor’da yönetim dün kent dinamiklerini ziyaret etti. Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir belediye Başkanı Alinur aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret eden yeşil beyazlı yönetim, stadyumda uygulanacak karton taraftar projesi ve kulübe hediye edilen koruyucu maskelerin satışı konusunda destek istedi.

VALİ CANBOLAT’TAN TAM DESTEK
Şampiyonluk yarışında maddi sorunla karşılaşmamak ve yeşil beyazlı futbolcuların ödemelerini zamanında yapabilmek için projeler geliştiren yönetimin ilk durağı Bursa Valisi Yakup Canbolat oldu. Başkan Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Canbolat’ı ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri Konuralp Yeşil, Serkan Subaşı, Ahmet Eraslan ve Erol Turan’ında hazır bulunduğu ziyarette, yaklaşan lig öncesi karton taraftar projesi ve diğer projelerle alakalı Canbolat’la fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Vali Canbolat’ın yönetime tam destek verdiği ifade edildi.

AKTAŞ BAŞARI DİLEDİ
Yönetim daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Bursaspor’a her zaman tam destek veren Başkan Aktaş yaptığı açıklamada, “Bursaspor Başkanı Sayın Mesut Mestan ve yönetimini ağırladık. Yeşil beyaz aşıkları olarak gündemimizde ağırlıklı olarak futbol vardı. Bursasporumuza, başkanımıza ve yönetimine ligde başarılar diliyorum” diye konuşarak hazırlanan kampanyalara tüm Bursalıların ilgi göstermesini istedi. Yönetim daha sonra ilçe belediye başkanlarını da ziyaret ederek destek taleplerini iletti.

Süper Lig’e çıkacağız

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, normalleşme süreciyle sahalara yeniden dönecek olan Bursaspor’un Kulüp Başkanı Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Cumartesi günü oynanacak Keçiörengücü maçı öncesi Soğanlı Kültür Merkezi’nde buluşan Dündar ile Mestan, Bursaspor’un genel durumunu değerlendirdi. 6 haftalık zorlu periyotta takıma inançlarının sonsuz olduğunu belirten Başkan Mustafa Dündar, şunları ifade etti:

GALİBİYET BEKLİYORUZ
“Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ara verilen ligler bu hafta başlayacak. Bu süreçte takımımızı zorlu bir dönem bekliyor. Çalışmalarına tam gaz devam eden sporcularımızın bu hafta bizlere galibiyet coşkusu yaşatacağına inanıyorum. Böylece şehrimiz bütünleşerek havaya girecek. Başarmamak için bir sebep yok. Çünkü Bursamız takımıyla, tesisiyle, taraftarıyla dört dörtlük bir şehir. Eksik olan Süper Lig etiketini de, inşallah önümüzdeki 6 maçta başarı göstererek yeniden alacağız.”

EMEĞİN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ
Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ise desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek, “Süper Lig’de mücadele etmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Son 6 maçta başarı göstererek, emeğimizin karşılığını almak ve taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Sizler, şehrin dinamiğini sağlamak adına önemli bir güçsünüz. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de bizlere çok destek oldunuz. Bizler, sorumluluklarımızın farkındayız. İnşallah, hedeflerimize en yakın zamanda ulaşacağız” diye konuştu.

Timsah’a Yıldırım’dan destek

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kulüp Başkanı Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Geride kalan dönemde olduğu gibi 6 haftalık zorlu periyodda da şehrin en büyük değerlerinden Bursaspor’un yanında olduklarını belirten Başkan Oktay Yılmaz, şampiyonluk apoletli yeşil beyazlıların bulunması gereken yer olan Süper Lig’e döneceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı.

BURSA’NIN EN BÜYÜK MARKASI
Gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle Başkan Mestan ve yönetimine teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Geçtiğimiz sezon sonunda yaşanan talihsizlik tüm şehre olduğu gibi bizlere büyük üzüntü yaşattı. Korona virüsün etkileri nedeniyle lige verilen ara öncesinde zirve mücadelesini sürdüren şehrimizin en büyük değerlerinden olan Bursaspor’u adeta 6 haftalık yeni bir lig mücadelesi bekliyor. Bizler, şampiyonluk apoletli Timsahların, bu süreci en iyi şekilde sonuçlandırarak Süper Lig’e döneceğine inanıyoruz. ‘Yeniden Zirveye’ sloganıyla sürdürülen sezonda olduğu gibi bundan sonra da Bursa’nın en büyük marka değerlerinden biri olan Bursaspor’a olan desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

KENETLENİP HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a desteği için teşekkür eden Başkan Mesut Mestan, “Koronavirüs nedeniyle daha da uzayan maratonu başarıyla neticelendirmemize 6 hafta kaldı. Şehir dinamiklerimiz, taraftarlarımız, yönetimimiz, teknik kadromuz ve futbolcu grubumuzla kenetlenerek hedefe ulaşacağız. Bu süreçte başından beri yanımızda olan ve destek veren Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir aylık maaşını bağışlayacak

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni Halk Evi’ndeki makamında ağırlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’den tam destek geldi. Bursaspor’un, kentin marka değeri olduğunu ifade eden Turgay Erdem, kentte yaşayan herkesin kulübe destek olması gerektiğine dikkat çekti. Bugüne kadar Bursaspor’a verdikleri desteği bundan sonra da sürdüreceklerini belirten Başkan Erdem, bu amaçla Bursaspor logolu maskelerden alacaklarını söyledi. Ayrıca bir aylık maaşını Bursaspor’a bağışlayan Başkan Erdem, böylelikle yeni bir destek hareketinin öncülüğünü yaptı.

HERKES AKIMA KATILSIN
Erdem, “İyi günde olduğu gibi kötü günde de Bursaspor’un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu amaçla Bursaspor’a destek olmak için kulübün satış yaptığı maskelerden alacağız. Bunun yanında bir aylık maaşımı Bursaspor’a bağışlayarak, yeni bir destek akımının öncülüğünü yapmak istedim. Bursaspor’a gönül vermiş herkesin bu akıma katılmasını diliyorum. Bursaspor’a Süper Lig’e çıkma yolunda da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

GELİR GETİRİCİ PROJELER
Nilüfer Belediyesi’nin, Bursaspor’a bugüne kadar büyük destek verdiğini belirten Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, Başkan Turgay Erdem’e teşekkür etti. Bursaspor’un desteğe her zaman ihtiyacı olduğunu ifade eden Mestan, gelir getirici projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Mestan, “Bursaspor, Bursa’da yaşayan herkesin, her kesimin takımıdır. Bursa’nın kenetlenmesi bizim için çok önemli. Bu sene alacağımız galibiyet ve puanlarla gerçek evimiz olan Süper Lig’e dönmeyi arzu ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X