Bursaspor’dan flaş açıklama!

Bursaspor’da yeniden başkanlığa aday olan mevcut başkan Erkan Kamat, diğer adaylar Serdar Acarhoroz ve Hayrettin Gülgüler’le birlikte yaptığı açıklama, birlik beraberlik mesajı verdi…

Bursaspor’dan flaş açıklama!

Bursaspor’da genel kurul öncesi başkanlığa talip olan 3 aday Erkan Kamat, Serdar Acarhoroz ve Hayrettin Gülgüler listelerini verdikten sonra bir araya geldi…

Başkan Adayı ve mevcut başkan Erkan Kamat, diğer başkan adayları Serdar Acarhoroz ve Hayrettin Gülgüler ile birlikte gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi:

“Bursaspor gerçekten büyük bir camia ve örnek teşkil etmektedir. Ben adayların isimler veya yönetimler üzerinde olmadığını söylemek istiyorum. Serdar Bey ve Hayrettin Bey Bursaspor adına bir şeyler yapmak üzere bu görevde olmak istediler. Ne güzel örnek oldular. Bu kadar sıkıntılı bir dönemde ve herkesin bunu bildiği bir noktada Bursaspor sevdalısı biri olarak çok gurur duydum, mutlu oldum. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Bursa’da bir şeyler yapabilmek adına hala birilerinin olduğunu söylemek istiyorum. Hangi yönetim seçilirse seçilsin mutlak suretle işleri zor. Bütün Bursa’nın bir nebze olsun omuz vermesi, onların yanında olması gerekiyor. Bu mesajı iletmek için tekrardan bir aradayız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, ben de olsam Onlar benim yanımda olacaklar. Serdar Bey ve Hayrettin Bey burada olduğu sürece bu ekip yine burada olur. Ama Bursaspor için iyi bir şeyler olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X