Bursaspor’dan flaş İsmail Çokçalış açıklaması!

Bursaspor 2. Başkanı Emir Adanur, kulübün yotube kanalından sözleşmesini fesheden ismail Çokçalış’la ilgili önemli açıklamalar yaptı…

Bursaspor’dan flaş İsmail Çokçalış açıklaması!

Emin Adanur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İsmail Çokçalış olayı ile sizleri bilgilendirmek için bu açıklamayı sizlerle payşıyorum. Biz sizleri 26 Kasım 2021 tarihinde de bir açıklamayla bunu size duyurmuştuk. Geçen sene ortalama ücretini bile almamış ama bu yıl iyileştirme olmasına rağmen takıma katkısı olmamasına rağmen İsmal’e hakkını verdik ki hakkıdır. Bize ihtar çekti.  Biz de arkadaşımızın parasının tamamını ödedik 26 Kasım 2021 tarihinde de kendince uydurduğu bahanelerle sözleşmesini fesh etti.

Kamuoyuna bunu açıklamak istedik. Arkadaşlarımızla konuşurken bunu açıklayalım dedik. Ama -ilk önce ailesiyle görüşelim- dedik. Babasıyla konuştuk. Başkanımız Hayrettin Gülgüler, Çokçalış’ın evine gitti. Başkanımız defalarca yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi. Oyuncunun babası Başkanımıza, -Avukat bir yanlışlık yapmış olabilir ama biz Bursaspor’a para kazandırmadan ayrılmayacağız imza parasının yüzde 90’ını ben kulübe vereceğim- diyor ve aralarında sözlü bir anlaşma yapıyorlar.

Biz bunu duyurmadık. Futbolcunun Bursaspor’a para kazandırmaması için de 6 gün boyunca sessiz kaldık, Bursaspor maddi manevi zarar görmesin dedik. Lakin sonra bugün bu olay ortaya çıktı. Biz 10 gün önce bunu duyurmuştuk sanki sözleşmeyi biz feshetmişiz gibi bir algı olmuş oldu. Oturduğun yerden konuşmak çok kolay ama şu an içeride işler hiç kolay değil. Ben böyle bir rezillik görmedim diye söylediler. Biz futbolcunun parasını son kuruşuna kadar ödedik lakin bu durum Bursaspor Kulübü’nün değil futbolcunun rezilliğidir. Oynamayan oyuncunun bile parasını ödedik. Oyuncu hakkı olmayan bir fesih yapıyorsa bu bizim suçumuz değil. Diğer takım başkanları lütfen Bursaspor’a emeğinin hakkını vermeden İsmail Çokçalış’ı transfer etmeyiniz.

ALİ KOÇ’A TEŞEKKÜR

Biz bu olayı Burak Kapacak transferinde yaşıyorduk. Ali Koç bey efendiye çok teşekkür ederim. -Türk futbolu birkaç futbolcunun egosuna kurban olamaz. Bu iki büyük camiayı karşı karşıya bırakmayacağız- demişti. Bu temiz futbolu tüm başkanlardan rica ediyorum.

İSTİFA ETMİYORUZ

Bu işler bu kadar kolay değil -30 yıldır Bursasporluyum böyle rezalet görmedim- diyenler var. Sizin 30 yıldır göz yumduklarınız için kulüp bu hale düştü zaten. Bizlere destek olmuyorlar ama istifaya çağırıyorlar. İstifa falan etmiyoruz 3 yıl buradayız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X