Bursaspor’dan flaş transfer açıklaması! İsim vererek anlaşmayı duyurdu…

Yeşil beyazlıların Sportif Direktörü, camianın merakla beklediği transferle ilgili müjdeyi verdi. Devre arası transfer döneminde henüz kadrosuna oyuncu takviyesi yapamayan Bursaspor’da Sportif Direktör Deniz Kolgu, golcü futbolcu Ognjen Ozegovic ve iki oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Bursaspor’dan flaş transfer açıklaması! İsim vererek anlaşmayı duyurdu…

Sezona şampiyonluk parolasıyla başladıktan sonra istediği sonuçları bir türlü alamayan ve düşme hattına kadar gerileyen Bursaspor’da transfer tahtasıyla ilgili engeller ortadan kaldırıldı. Jani Atanasov, Barış Yardımcı ve Hamza Hamzaoğlu’yla ilgili dosyaları bulunan yeşil beyazlıların bu dosyaları çözüme kavuşturduğu öğrenildi. Ayrıca yabancı oyuncu transferi yapabilmesi için de mevcut yabancılardan bazılarını göndermesi gereken Bursaspor’da Sportif Direktörü Deniz Kolgu, bonservisi elinde bulunan Sırp forvet Ognjen Ozegovic ve iki oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

3 İSİM TAMAM
İki oyuncunun kulüpleriyle sözleşmesi olduğu için isim vermenin doğru olmadığını söyleyen Kolgu, “Kamuoyunun da bildiği gibi başta Ozegovic olmak üzere diğer iki ismi zikretmeyeceğim çünkü sözleşmeli oyuncular; üç oyuncuyla net bir şekilde anlaştık. Bursaspor transferde az ama öz katkı yapacak oyuncuları alacak. Bunu da yapmak zorundayız. Çünkü mevcut kadrodaki kötü sonuçlara verilemeyen reaksiyonları geri getirmemiz lazım. O yüzden Bursaspor 3 ya da 4 transferlebu bu dönemi kapatacak.” dedi. Kolgu’nun ismini vermediği oyuncuların Gaziantep FK forması giyen Enver Cenk Şahin ve Pawel Olkowski olduğu belirtiliyor.

SIRALAMAYI YABANCILAR BELİRLİYOR
Spor Toto 1.Lig’de yabancı oyuncuların lig sıralamasında önemli bir rol oynadığını ancak Bursaspor’un yabancılardan beklenen katkıyı alamadığını dile getiren Deniz Kolgu, “Sezon başında 44 dosyanın çözülmesi, bunun akabinde doğru ya da yanlış, bunları çok fazla konuşmanın faydası olmuyor çünkü, yapılan 17 transfer… 1.Lig sıralamayı yabancı oyuncuların belirlediği bir lig. Tabii bunlardan da katkıyı alamayınca büyük hedeflerle başladığımız sezon maalesef şu anda farklı bir seyir almış durumda.” diye konuştu.

SÜRECİN AĞIR İŞLEMESİNİN SEBEBİ BU
Transfer sürecinde problem yaşamayacaklarını dile getiren Kolgu, “Vadelendirilmiş ve anlaşılmış dosyalar var. Bunların vade tarihleri de geliyor peşi sıra. Transferde bir problem yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Profesyonel hayatta karşılıklı anlaştığımız oyuncular kendilerini riske atıp imza atma aşamasına yaklaşmıyorlar. Her şeyden önce profesyonel hakları. Bizim de kulübü düşünmemiz lazım. Bir imza attırdıktan sonra karşılığında bir bedel ödüyorsunuz. Hiç kimse imzasının karşılığını almadan herhangi bir kulüple anlaşma yapmıyor. Dolayısıyla bu sürecin ağır işlemesinin sebebi bu.” dedi.

TAMER HOCA FARKINI GÖSTERDİ
BB Erzurumspor maçında üretken bir oyun ortaya koyduklarını ve aynı performansın devam etmesi gerektiğini vurgulayan Deniz Kolgu, “Tamer Tuna hocamız farkını ortaya koymaya başladı. Erzurum maçında da yalnızca son dakikalarda değil, ilk dakikadan 90. dakikaya kadar son derece üretken bir oyun ortaya koydu Bursaspor. Bu işin meyvesi gol. Golü bulamayınca yaptığın doğrular bir kenarda kalıyor. Bu bize ligde daha farklı yarışma adına, hedeflerimizi daha üste taşıma adına önemli bir mesaj verdi. Umarım oyuncu arkadaşlarımız bu performansın altına düşmezler. Bunu gösterdikten sonra düşmeye de hakları yok. Demek ki bu takım bunları yapabiliyor. Önümüzdeki haftalara daha umutlu bakabiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X