Bursaspor’dan futbol şenliği

Bursaspor’un il ve ilçe futbol okulları arasında futbol şöleni düzenlendi. Bursa Merinos Stadı’nda gerçekleşen etkinliğe; Mudanya, İnegöl, Gürsu, Orhangazi, 100. Yıl-Emek, Dikkaldırım, Hacivat, Alacahırka, Merinos ve Panayır futbol okulu şubeleri katıldı. 

Bursaspor’dan futbol şenliği

Yeşil beyazlı kulüpten organizasyonla ilgili şu açıklama yapıldı;

2010 doğumlu minik kramponlarımız takımlar halinde 5’er maça çıktı. Karşılaşmalar 20’şer dakikalık tek devre olarak oynandı. On futbol okulu şubemiz de birbirleri ile maç yaparak tatlı bir rekabet atmosferi oluşturdu.

Organizasyonun ev sahipliğini üstlenen Bursaspor Futbol Okulları Direktörümüz Tolga Şen ve Bursaspor Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Yılmaz Burul da futbol şöleni ardından açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Futbol Okulları Direktörümüz Tolga Şen “Bu müsabakalar bizler için çok önemli. Bursaspor Futbol Okulları, altyapısıyla Türkiye’de marka haline gelmiş Bursaspor’umuzun ana beslenme kaynağıdır.

Bu gibi etkinlikler ile Bursa’daki diğer şubelerimizde top koşturan çocuklarımızı görüp tanıyabiliyoruz. Yeni yeteneklerin kendilerini gösterebilecekleri bir alan açmaya çalıştık. Bu bugün bu ilk turnuvamız. Burada biz şampiyon bir takım aramıyoruz. Tüm çocuklarımızın burada oynayıp kendilerini keşfetmelerini hedefliyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda da diğer yaş gruplarımız ile de bu tarz organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Yalnızca Bursa’daki değil ülkemizin her yanında bulunan futbol okullarımız ile böyle keyifli organizasyonlar yapacağız.” ifadelerini kullandı. Bursaspor Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Yılmaz Burul da bu organizasyondan çok keyif aldığını dile getirdi. Burul, “Bursaspor Futbol Okullarımız’ın kulübümüz çatısı altına girmesinden sonra yaptığımız ilk etkinliğimiz. Hem bizler hem tüm şube antrenörlerimiz hem de çocuklarımız bu futbol şöleninden çok keyif aldık. 2010 doğumlu çocuklarımız ile başladık. Bundan sonra belirli periyotlarla bunun gibi etkinlikleri sürdürmeyi hedefliyoruz. Burada tek arzumuz çocuklarımızın keyif alması. Aynı zamanda da bu şekilde karşılaşmalar oynayarak deneyim kazanmaları. Spor centilmenlik ve kardeşliktir. Bugün hep beraber bunu görmüş ve çocuklarımız ile göstermiş olduk diye düşünüyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X