Bursaspor’dan iki futbolcu için açıklama!

Başkan Ömer Furkan Banaz, sözleşmesini tek taraflı fesheden Vefa Temel ve aynı durumda olan ama henüz mukavelesi süren Tuğbey Akgün’le ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursaspor’dan iki futbolcu için açıklama!

Başkan Banaz, şu ifadeleri kullandı:

“Vefa Temel sözleşmesini tek taraflı feshetti. Bizim hukukçulardan aldığımız görüşe göre, bazı sözleşme maddeleriyle alaka itilaflı olduğumuz hususlar var. Mevcut durumuyla ilgili bize daha önceden ihtarı bildirimde bulunması gerekiyordu. Bursaspor kulübü, Vefa’nın fesih işlemini ihtara bağlamış. Biz süreç ilerlerken ihtar almadık. Sezon bittikten sonra bize ihtar gönderdiler. Ancak, sezon bittiği için oyuncuyu oynatabileceğimiz maç kalmadı. Bursaspor’un bu konuda menfaatlerini sonuna kadar koruyacağız. Gönül istiyor ki, burada gelip oynasınlar.

Benzer bir durum daha var Tuğbey Akgün’le ilgili. Onda da ihtar şartı yerine getirilmiş değil. Takımda tutmak istiyoruz, görüşmelerimiz sürüyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X