Bursaspor’dan ilk zafer pozu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta maçında Bursaspor İnfo Yatırım, sahasında ağırladığı Darüşşafaka Lassa’yı 68-64 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

Bursaspor’dan ilk zafer pozu!

Emre KURTBAY

Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda oynanan mücadelede ilk çeyrek başa baş geçerken, bu çeyrek 16-16 sona erdi. İkinci çeyrekte hem hücumda hem de savunmada rakibinden üstün olan ve farkı çift hanelere taşıyan Potanın Timsahları, devre arasına 35-24 önde girdi.

Üçüncü periyotta ikinci çeyreğin aksine kötü hücum eden, potasında 24 sayı gören Bursaspor, farkın erimesine engel olamazken buna rağmen son periyoda 51-48 önde giren taraf oldu. Final periyodunda rakibinin öne geçmesine engel olamayan Bursaspor, taraftarının da büyük desteğiyle yeniden öne geçti.

Büyük heyecana sahne olan maçın son bölümünü daha iyi oynayan Bursaspor İnfo Yatırım, parkeden 68-64 galip ayrıldı. Yeşil beyazlılarda Jordan Floyd 21, Johnny Hamilton 14, Michael Young ve David Michineau 10’ar sayıyla mücadele etti. Potanın Timsahları, ligin 3. haftasında 14 Ekim Cumartesi günü evinde Beşiktaş Emlakjet’i konuk edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X