Bursaspor’dan mesaj var; Hikayemiz kaldığı yerden…

Yeşil beyazlı takımın kaptanı Selçuk Şahin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Şampiyonluk hikayemiz kaldığı yerden devam edecek. Yeniden zirveye… Hedefe koşuyoruz… Şampiyonluk istiyoruz” dedi.

Bursaspor’dan mesaj var; Hikayemiz kaldığı yerden…

Bursaspor ile şampiyonluk isteyen kaptan Selçuk Şahin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda, “Şampiyonluk hikayemiz kaldığı yerden devam edecek. Yeniden zirveye… Hedefe koşuyoruz… Şampiyonluk istiyoruz” diye görüş belirtti. Yeşil beyazlı taraftar, takıma güvendiklerini belirten, kaptan Selçuk’a şampiyonluk yolunda başarı dileğinde bulundu.

Bursaspor’un tecrübeli stoperi Anıl Karaer’den  de camiaya önemli bir mesaj geldi…

Instagram hesabından paylaşımda bulunan 32 yaşındaki savunma oyuncusu, “Son bir hafta… Bursaspor’un her bir ferdine, şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bizler şampiyonluk için her şeyimizi ortaya koymaya hazırız” şeklinde açıklama yaptı.

Yeşil beyazlı taraftar Anıl’ın bu paylaşımını beğenerek, “Uzaktan da olsa biz de hazırız Kral. 6 maç sonra Süper Lig. Haydi size güveniyoruz. Yeniden zirveye. Siz yeterki sahaya çıkıp şampiyonluk için savaşın biz arkanızdayız her zaman” yorumunda bulundular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X