Bursaspor’dan o futbolcuyla ilgili flaş açıklama!

Yeşil beyazlı kulüp alacaklarından dolayı ihtar gönderen Ertuğrul Kurtuluş’un bu ihtarını geri çektiğini duyurdu.

Bursaspor’dan o futbolcuyla ilgili flaş açıklama!

Bursaspor’da alacakları nedeniyle yeşil beyazlı kulübe ihtar gönderen savunma oyuncusu Ertuğrul Kurtuluş, yönetimle yaptığı görüşmenin ardından ihtarını geri çekti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursaspor yönetimi şu ifadelere yer verdi: “Önceki dönem alacaklarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla kulübümüze ihtar gönderen futbolcumuz Ertuğrul Kurtuluş, yönetim kurulumuzla yaptığı görüşmede ihtarını geri çekmiştir”

FUTBOLCUMUZ HATALI DEĞİL

“Son dönemde kamuoyunda gündem teşkil eden futbolcumuz Ertuğrul Kurtuluş’un, Esenler Erokspor maçı sonrasında yaptığı iddia edilen davranışlar gerçeği yansıtmamaktadır. Ertuğrul Kurtuluş’un teknik ekip ile yaşadığı diyalog, her maçın ardından yüksek nabızla söylenen kelimelerin, basın mensuplarına yanlış aktarılmasından ibarettir. Gerçekleşen diyalog sadece maçın içerisindeki bir pozisyon ile ilgilidir. Bu tür durumların futbol atmosferinde normal olduğunu, futbolcumuzun herhangi bir hata yapmadığını belirtmek isteriz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X