Adanur, sosyal medya hesabından üst üste şu paylaşımları yaptı:
Hakem Onur Özütoprak ve ekibinin verdiği ofsayt kararı. Ofsayt çizgisini ve bu kararı Türk Futbol Federasyonu’nun değerlendirmelerine sunuyoruz. Gerekli cezalandırmaların gerçekleşeceğini düşünüyoruz ve camiamız adına sürecin takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.
Emin Adanur ayrıca, Adanaspor beraberliğiyle ilgili de şu yorumu yaptı:
Bahanemiz olamaz, yarından itibaren daha disiplinli ve daha çok çalışacağız. Birçok insan “İlk maçın günahı olmaz” tarzında açıklama yapıyor. Bu kumar değil, profesyonel bir iş, her maçın günahı da bedeli de olur!
Hakem Onur Özütoprak ve ekibinin verdiği ofsayt kararı. Ofsayt çizgisini ve bu kararı Türk Futbol Federasyonu’nun değerlendirmelerine sunuyoruz.
Gerekli cezalandırmaların gerçekleşeceğini düşünüyoruz ve camiamız adına sürecin takipçisi olacağımızı bildiriyoruz. @TFF_Org pic.twitter.com/xrG8VlbDtF
— Emin Adanur (@eminadanurea1) August 16, 2021
Ofsayt çizgisi. pic.twitter.com/GjlbrBKARd
— Emin Adanur (@eminadanurea1) August 16, 2021


Flipboard