Bursaspor’dan önemli açıklama; ‘100-150 milyona bu iş biter’

Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel kulübün geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu… Öncel, “Somut olan 30’a yakın dosya var. 300 milyona TL’ye yakın rakama tekabül edilyor. Bizim öngörümüz 100-150 milyona çözeriz diye düşünüyoruz” dedi.

Bursaspor’dan önemli açıklama; ‘100-150 milyona bu iş biter’

Tarihinin en zor günlerinden geçen, TFF 2. Lig’de tutunma mücadelesi veren Bursaspor’da merak konusu olan transfer tahtasıyla ilgili yeşil beyazlı kulübün Genel Sekreteri Erkan Öncel önemli açıklamalar yaptı.

Öncel, 30 yakın dosyanın 300 milyon TL’yi bulduğunu ancak 100-150 milyon TL arasında dosyaların temizlenip tahtanın açılabileceğini söyledi.

30’A YAKIN DOSYA VAR

Kırklareli ve Zonguldak maçlarını çok önemli olduğunu ve bu karşılaşmalardan sonra zamanla yarışın başlayacağını dile getiren Öncel, “Kentin de bu konuda büyük desteğine ihtiyacmız olduğunu bir kez daha söylememin mahsuru yok. 3-5 kişinin yapacağı bir şey değil. Somut olan 30’a yakın dosya var. 300 milyona TL’ye yakın rakama tekabül edilyor. Bizim ön görümüz 100-150 milyona çözeriz diye düşünüyoruz. Bununla ilgili çok mesafe aldık, hazırlıklarımızı yaptık. Nasıl hareket edeceğimizin bilinci var” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X