Bursaspor’dan önemli açıklama!

Teknik Direktörü Özcan Bizati, “Şampiyonluğu hedef alan bir takım olarak çok geriye düşmüş durumdayız. Ancak bu tabloyu tersine çevirip Süper Lig’e yükselmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bursaspor’dan önemli açıklama!

TFF 1.Lig’in 8. haftasını maç yapmadan geçen ve milli arayı da 10 günlük Kocaeli kampıyla değerlendiren Bursaspor’da Teknik Direktör Özcan Bizati, Süper Lig hedeflerine ulaşmakta kararlı olduklarını söyledi.

Kocaeli kampını değerlendiren Bizati, oyuncuların çok motive olduğunu ifade etti. Bu yıl ligde çok fazla rekabet olduğunu vurgulayan Özcan Hoca, şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

GÜZEL KAMP OLDU
Kocaeli kampında güzel vakit geçirdiklerini belirten Özcan Bizati, “Kampı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Gerçekten oyuncularımızın katılımı üst düzeydeydi. 12 oyuncumuz kampa katılamadı, 6 kişinin sakat olması 6 kişinin de milli takımda olmasından dolayı. Yarım olarak geldik yarım olarak devam ettik ama katılan oyuncularımız yüzde yüzünü verdiler. Bizim için çok iyi kamp oldu. Tesisler çok güzeldi, otelin misafirperverliği çok güzeldi. Kampa geldiğimiz için memnunuz bunlar da bizim performansımıza yansıyacak” dedi.

SON DURUMU GÖRECEĞİZ
Karagümrük ile oynayacakları hazırlık maçında tüm oyuncuları oynatacağını aktaran Bizati şöyle devam etti: “Sonucunun ne olduğu önemli olmayan bir maç. Taktiksel ve fiziksel gereklikleri görmemiz gerekiyor. Sonucundan çok oynayacağımız oyun bizim için önemli. Mücadeleci bir oyun ortaya koyacağız. Daha sonra evimizde Boluspor ile karşılaşacağız. 3 puanla başlamak ve devam etmek istiyoruz.”

HEDEFE İLERLEMELİYİZ
“Bursaspor hedefi olan bir takım. Şampiyonluğu hedefleyen bir takım olarak çok geriye düşmüş durumdayız. Bir an önce toparlanıp hedefe ilerlememiz gerekiyor. Bu tabloyu tersine çevirip Süper Lig’e yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Bu sezonki gibi hiçbir yılda bir rekabet olmadı diye düşünüyorum. Herkes şampiyonluğa oynuyor ve öyle hareket ediyor. Bu şampiyonlukta 3 takım öne çıkacak biz bu 3 takımın içinde olmak istiyoruz.”

Ünitimsah moral verdi

Bursaspor’a Kocaeli kampının son gününde yeşil beyazlı taraftarlardan müthiş destek geldi.

Üniversiteli Bursasporlular Derneği (Ünitimsah) Kocaeli temsilciliği üyeleri takımı Başiskel’de kamp yapılan otelde ziyaret etti.

Teknik Direktör Özcan Bizati ile görüşüp başarı dileğinde bulunan yeşil beyazlı taraftarlar daha sonra futbolcuları meşale ve konfeti ile Fatih Karagümrük maçı için İstanbul’a uğurladılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X