Bursaspor’dan ‘Onun Formasını da Sen Al’

Bursaspor Kulübü’nün İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize ettiği “Onun Formasını da Sen Al” projesinin tanıtımı, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Bursaspor’dan ‘Onun Formasını da Sen Al’

Tanıtıma Genel Sekreter Nihat Sapan, Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen, Bursatore’lardan sorumlu yönetici Sadettin Garip, Altyapı ve Futbol Okulundan sorumlu yönetici Ali Turan, AR-GE Grubu Başkanı Kemal Güler, Genel Müdür İsmail Özdemir ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arınç katıldı. 

SAPAN: “KARNE HEDİYESİ BURSASPOR FORMASI” 

Genel Sekreter Sapan, “Onun Formasını da Sen Al” projesiyle çok sayıda minik öğrenciye karne hediyesi olarak Bursaspor forması hediye edileceğini belirtti. Sapan, daha sonra şunları söyledi:

“23 Ocak Cuma günü ilk ve orta dereceli okullarımızdan ilk dönem sona erecek ve karne heyecanı yaşanacak. Karne heyecanı sırasında bugünden itibaren başlattığımız ‘Onun formasını da sen al’ kampanyasıyla çocuklarımıza karne hediyesi olarak Bursaspor forması hediye edilmesini istiyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte bunu organize ettik. Bu kampanyada Bursa’da yer alan tüm kişi ve kurumlardan destek bekliyoruz. Satışa sunulan formalarımızdan herhangi bir kar amacı güdülmedi. Tamamen daha çok çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz. Bursaspor olarak 500 adet formayla kampanyayı başlatıyoruz. Yıldırım Belediyesi 100, Tansal Peyzaj 50, Bursasporlular Derneği 25, Fatih Vinç 25 adet forma almayı taahhüt etti.” 

KAHYA: “KAMPANYAYI DESTEKLİYORUZ” 

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya ise, “Bursaspor’dan bizlere böyle bir teklif geldi. Geleceğin sporcularına, sporseverlerine Bursaspor sevgisini aşılamak için çok anlamlı olan bu projeye gönülden destek veriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X