Bursaspor’dan sıcak açıklama

Adaylık listeleri 15 Mayıs’ta verilecek… Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde saat 13.00 ile 17.00 arasında adaylar gerekli evrakları Divan Başkanlık Kurulu’na teslim edecek.

Bursaspor’dan sıcak açıklama

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu, 22 veya 30 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurulla ilgili sürece ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bilindiği gibi olağan seçimli genel kurulumuz, Bursaspor yönetim kurulumuzun, belirttiği ve yayımladığı şekli ile ilk genel kurul toplantımız, 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 11.00’de Büyükşehir Belediye Stadyumunda, çoğunluk sağlanamadığı taktirde, 30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 13.00’de aynı yerde gerçekleştirilecektir.”

TÜZÜK GEREĞİ YAPILACAK

“Vilayet ve Dernekler Masası ile yapılan istişareler neticesinde, Kulüp Derneğimizin tüzük hükümlerine sadık kalınarak, yapılması gerektiği çok açık biçimde belirlenmiştir. Başkalığa aday olacakların, genel kurulumuzun ilk toplantı tarihinden 7 gün önce, yani 15 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’den 17.00’ye kadar Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde bizzat Divan Başkalık Kurulumuza müracaat ederek, başkan adayının ve kurul listelerinin tüzüğe uygun olarak, tutanak ile teslim edilmesi gerekmektedir. Divan Başkalık Kurulumuzun, inisiyatif kullanma durumu maalesef kesinlikle söz konusu değildir. Seçim süreci, tüzük hükümlerine göre uygulanmak zorundadır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X