Bursaspor’dan sıcak bilgiler! Bolu’daki maçta aman dikkat!

1.Lig’de play-off yolunda bugün Boluspor karşısında kritik bir maça çıkacak olan yeşil beyazlı takımdan son notlar…

Bursaspor’dan sıcak bilgiler! Bolu’daki maçta aman dikkat!

1.Lig’de play-off yolunda bugün Boluspor karşısında kritik bir maça çıkacak olan yeşil beyazlı takımdan son notlar…

Sarı tehlikeye dikkat!

Bugünkü Boluspor maçı öncesinde Burak Kapacak, Ramazan Keskin, Tuğbey Akgün ve Kerem Şen 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Maçta bu oyunculardan sarı kart gören olursa 14 Mart Pazar akşamı oynanacak Ankaraspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Takımda Burak Altıparmak’ın cezası sona ererken, bu kez de Cüneyt Köz ve Aykut Akgün cezaları nedeniyle yoklar.

Bolu’da kar bekleniyor

Bursaspor’un bugün Boluspor ile oynayacağı maç sırasında Bolu’da hafif kar yağışı bekleniyor. Meteorolojiden alınan bilgiye göre, gün boyu kar yağışının süreceği ve hava sıcaklığının en fazla 3 derece olacağı belirtildi. Hava şartlarına alışmak için Bolu’ya bir gün önce giden yeşil beyazlı takımda tüm tedbirlerin alındığı öğrenildi.

Onur Atasayar görev bekliyor

5 haftalık kazanamama serisini geçen hafta Akhisarspor’u 3-2 yenerek sonlandıran Bursaspor’da Covid-19 hastalığını ağır bir şekilde geçiren ve sağlığına kavuşan Onur Atasayar’ın iyileşmesi yüzleri güldürdü. Bolu’ya götürülen Onur’un 5 maç sonra yeniden formasına kavuşması bekleniyor.

Farkı kapatmak gerek

25. haftaya 34 puanla 9. sırada giren Bursaspor, play-off hattının 7 puan gerisinde bulunuyor. Yeşil beyazlılar Boluspor’u yenerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Geçen hafta Menemenspor’u deplasmanda 3-0 mağlup eden ve son 3 haftada 7 puan toplayıp ligde kalma yarışında soluklanan Boluspor ise 26 puanla 13. sırada bulunuyor.

56. buluşmada 21’i arıyoruz!

Bursaspor, Boluspor ile bugüne kadar resmi maçlarda 55 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde yeşil beyazlı ekibin rakibine üstünlüğü dikkat çekti. Bursaspor 20 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, 21 maç berabere sonuçlandı. Boluspor’da 14 kez kazanan taraf oldu. Rakibine en son 8 Mart 1992’de 2-1’lik skorla mağlup olan yeşil beyazlı takım, o günden bu güne 6 kez Boluspor’la karşı karşıya geldi. Bursaspor, bu müsabakalarda 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, mağlubiyet yüzü görmedi. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan karşılaşmayı Bursaspor yenik duruma düşmesine karşın 4-2 kazanmasını bildi.

Dışarıda 4 kez kazandık

Bolu’da iki ekip, bugüne kadar 26 kez kozlarını paylaştı. Bu mücadelelerde Bursaspor, yalnızca 4 galibiyet alabildi. Sahasında Bursaspor’u 12 kez mağlup eden Boluspor, iç sahadaki başarısıyla öne çıktı. Bolu’daki, diğer 10 karşılaşmada ise taraflar eşitlikle sahadan ayrıldı. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan Bolu’daki randevuda da 1-1’lik beraberlik çıktı. Bursaspor, iki maçtır deplasmanda rakibine kaybetmiyor.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X