Bursaspor’dan sıcak maç sonu yorumu!

Bursaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Altınordu yenilgisi için, “Futbolda böyle şeyler var,ben oyuncularımın performansından memnunum” dedi…

Bursaspor’dan sıcak maç sonu yorumu!

Altınordu’ya da yenilerek bu sezonki galibiyet hasretine yine son veremeyen Bursaspor’da Teknik Direktör Fatih Tekke, mağlubiyeti değerlendirdi…

“Maçın hakkı bu değildi” diyen Tekke, şunları söyledi:

“Bariz bir hata sonucu çok erken gol yedik. Beklemediğimiz bir şeydi. Golden sonra çok üstün bir oyun oynadık. Futbolda böyle şeyler var. Ben oyuncularımın performansından memnunum. Üzüntümüz fazla. Hastalarımız ve sakatlarımız vardı. Sonradan oyuna soktuğumuz oyuncular da var. Çok kötü oynasaydık da üç puan alsaydık. Önümüzde iki maç daha var peş peşe. Zihinsel olarak dönmek zorundayız. Taraftarımız bilsin, bu takım iyi bir takım. Hepimiz üzüldük ama hemen geride bırakmamız lazım. Ben çok ümitliyim. Bu takımın kalitesi ilk ikiye girecek kalitede. İyi bir başlangıca ihtiyacımız var”

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Bu performansdan memnun isen yolun sonu size yakndır Fatih hoca.Zira bizler bu oyunu seyredenelr olduğumuz halde oyundan tat almak,zevk duymak şöyle dursun KABIZ-FITIK OLDUK FITIIIIIIK.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X