Bursaspor’dan şirketleşme ve transfer tahtası açıklaması!

Bursaspor Başkanı Sinan Bür mayıs ayında yapılacak kongrede yenilikler yapacaklarını söyledi. Başkan Bür, “Şirketleşme ve arkasından da tahtayı açma konusunda çalışmalar yapacağız. Tahtayı açtıktan sonra da iyi bir takım kuracağız” dedi.

Bursaspor’dan şirketleşme ve transfer tahtası açıklaması!

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulda şirketleşme konusunu ele almak için çalıştıklarını ve önce şirketleşmeyi sağlayıp ardından transfer tahtasını açacaklarını söyledi.

Line TV’de yayınlanan 90+ programında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Bür, Bursaspor’un geleceğini kurtarmak için planlar yaptıklarını belirterek genel kurulda bir kez daha aday olacaklarını belirti.

BURSASPOR YAŞAYACAK

Yeşil beyazlı kulübü yaşatmak için göreve geldiklerini hatırlatan Sinan Bür, “Kulübü sağlam temellere oturtmamız lazım. Hem maddi hem yönetimsel olarak temel sarsılmış. Planladığımız yolda yavaş yavaş gidiyoruz. Bursaspor Kulübü yaşayacak. Mayıs kongresinde bazı yenilikler yapacağız. Şirketleşme ve arkasından da tahtayı açma konusunda çalışmalar yapacağız. Tahtayı açtıktan sonra da iyi bir takım kuracağız” şeklinde konuştu.

DOĞRU YOL ŞİRKETLEŞME

İşadamlarıyla yaptıkları görüşmeleri aktaran, dernek statüsündeki bir kulübe yardımın fazla olmadığını dile getiren Başkan Sinan Bür, doğru yolun Bursaspor Kulübü’nün şirketleşmesi olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti: “Artık kimse dernek statüsündeki bir kulübe yardım etmek istemiyor. İşadamları ‘Gelir yardım ederiz ama ortak oluruz, yönetime katılırız’ diyor. Doğru yolun şirketleşme olduğunu düşünüyoruz. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

TAHTAYI AÇMAK ZORUNDAYIZ

Başkan Sinan Bür küme düşmeyi akıllarından geçirmediklerini ancak bu durumun gerçekleşmesi halinde bile çıkış yolu bulacaklarını kaydetti. Gençlerin yanına tecrübeli oyuculara ihtiyaç olduğunu vurgulayan Bür, “Küme düşmeyi ağzıma almak istemiyorum, aklımızdan geçmiyor ama düşsek de oradan da çıkış yolu buluruz. O zaman da tahtayı açmak zorundayız. Gençlerimizle oynarız ama onlara katkı sağlayacak birkaç tecrübeli oyuncuya ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Şirketleşmesi transfer tahsasından,da önemli en azından hesap verilebilirlik olur isteyen kafasına göre hareket edemez gelen yönetim hata yaptığında ucu kendine,de dokunursa daha dikkatli olur şirketleştikten sonra hangi ligde olduğumuzun önemi yok kısa zamanda yerimiz olan süper lige daha güçlü geri döneriz benim inancım bu konuda tam.Örnek olarak çok yakın takip ettiğim eski patronum ROBERT YÜKSEL YILDIRIM beyin sahibi olduğu SAMSUNSPOR nerden nereye düştü şirketleşti yüksel bey kulübün hisselerini aldı tekrar nereye çıktı .İleriki senelerde BURSPOR ve BAŞAKŞEHİR gibi şampiyon olursa kimse şaşırmasın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X