Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursaspor’dan Slovakya’da kritik galibiyet

FIBA Europe Cup B Grubu 3. hafta maçında Bursaspor Basketbol, deplasmanda karşı karşıya geldiği Slovakya temsilcisi Patrioti Levice’yi 78-63 mağlup etti.

FIBA Europe Cup B Grubu 3. hafta maçında Bursaspor Basketbol,

Emre KURTBAY

Haleon Arena’da oynanan mücadelenin ilk çeyreği karşılıklı basketlere sahne olurken Bursaspor çeyreği 18-17 geride tamamladı. İkinci çeyrekte vites yükselten Potanın Timsahları, hücumda ve savunmada önemli işlere imza atıp soyunma odasına 37-31 önde giren taraf oldu.

76fedf59 c03a 4639 b2ce bfa80794f8cf

Üstünlüğünü üçüncü çeyrekte de sürdüren Bursaspor Basketbol, farkı 9’a çıkarırken son periyoda 58-49 önde girdi. Final periyodunda hata yapmayan ve farkı daha da açan temsilcimiz parkeden 78-63’lük skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Bursaspor gruptaki ikinci galibiyetini alırken deplasmanda ilk kez kazandı ve gruptan çıkma iddiasını sürdürdü.

Rakibine ilk mağlubiyetini yaşatan yeşil beyazlılarda Donte Grantham 17, David Mutaf 13, Berkay Candan ve PJ Pipes 12 sayıyla mücadele etti.

Bursaspor Basketbol, ligde pazar günü saat 13.00’te Türk Telekom ile karşılaştıktan sonra Europe Cup’ta 30 Kasım Çarşamba günü Zaragoza’yı ağırlayacak.

whatsapp image 2024 10 23 at 215330


Avatar Seç KAPAT
FIBA 2026 Dünya Kupası Elemeleri'nde Japonya'nın Arjantin'i yenmesinin ardından A
Sıradaki Haber Potanın Perileri, Dünya Kupası biletini kaptı