Bursaspor’dan süper skor! Bir zafere daha ihtiyaç var…

Yeşil beyazlılar deplasmanda Anadolu Efes’i 98-90 mağlup etti.

Bursaspor’dan süper skor! Bir zafere daha ihtiyaç var…

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 30. hafta maçında Bursaspor İnfo Yatırım, deplasmanda karşı karşıya geldiği Anadolu Efes’i 98-90 mağlup ederek play-off iddiasını son maça taşıdı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye iki takım da yüksek yüzdeli atışlarla başlarken, temsilcimiz Bursaspor ilk çeyreği 32-26 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte de iyi oyununun sürdüren Potanın Timsahları, David Mutaf’ın basket faulu sonrası bulduğu sayılarla 12. dakikada farkı 10’a çıkardı (40-30). Bu çeyreğin son bölümünde Anadolu Efes farkı eritse de Bursaspor İnfo Yatırım soyunma odasına 48-44 önde girdi.

Üçüncü çeyrekte kontrolü eline alan ve farkı 15’e kadar çıkaran yeşil beyazlı temsilcimiz son periyoda 75-63 önde girmesini bildi. Final periyodunda bir ara skor eşitlense de son bölümde üst üste sayılar bulan Bursaspor parkeden 98-90 galip ayrılmayı ve başardı.

Bu sonuçla ligdeki 14. galibiyetini alan Bursaspor İnfo Yatırım, 29. hafta erteleme maçında cumartesi günü saat 19.00’da Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Yeşil beyazlılar, bu maçı kazanması halinde adını play-off’lara yazdıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X