Bursaspor’dan takıma doping!

Yeşil beyazlı yönetim Bucaspor maçı öncesinde futbolcuların motivasyonunu artırmayı planlıyor… Kritik Bucaspor 1928 maçında takımın sahada farklı bir kimlik ortaya koymasını bekleyen Bursaspor yönetimi futbolculara ve personele bir ödeme daha yapacak.

Bursaspor’dan takıma doping!

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 13 puanla son sırada yer alan ve 28. hafta maçında cumartesi günü saat 14.00’te Bucaspor 1928’i konuk edecek Bursaspor’da yönetim kurulu takımın motivasyonunu yükseltme adına çalışmalarına devam ediyor.

Play-off’un iddialı ekiplerinden biriyle kozlarını paylaşacak yeşil beyazlı takımda yönetimin, kritik mücadeleye kadar futbolculara ve personele bir ödeme daha yapacağı öğrenildi.

OLUMLU YANSIYACAK

Göreve geldikleri günden bu yana hem kendi içinde hem de dışarıdan gelen desteklerle kaynak yaratan yönetim kurulu, yapacağı ödemelerle birlikte takımın Bucaspor 1928 karşısında daha farklı bir görüntü ortaya koyacağına inanıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve 1.Başkanvekili İbrahim Burkay ile hafta içinde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ilçe belediye başkanlarının ziyaretinin de takımı olumlu yansıması bekleniyor.

TRİBÜNE BEKLİYORLAR

Diğer yandan kritik maçta taraftarının büyük desteğine ihtiyaç duyan ve kendilerine 90 dakika boyunca destek olunmasını bekleyen yeşil beyazlı oyuncular ve teknik heyet tribünlerin dolmasını istiyor.

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’ndaki mücadeleye taraftarların ilgi göstermesi beklenirken, bilet fiyatlarında bir değişiklik olmaması ve biletlerin bugün satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X