Bursaspor’dan TFF’ye ziyaret

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Bursaspor’dan TFF’ye ziyaret

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. TFF’nin Riva’daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarete, TFF Başkan Vekili İcra Kurulu Üyesi, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig Kulüpleri Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Organizasyonlardan sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar ile Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

HER ŞEY BURSASPOR İÇİN

Ziyarette Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, TFF Başkanı Nihat Özdemir’e Bursaspor forması hediye etti. TFF Başkanı Özdemir de Bursaspor Başkanı Erkan Kamat ve yönetim kurulu üyelerine A Milli Takımımızın formasını takdim etti. 30 Ağustos’ta gerçekleşen olağanüstü genel kurulda göreve seçilen ve 1 Eylül’de mazbatasını alarak yeşil beyazlı kulübün dağ gibi biriken sorunlarının çözümü için kolları sıvayan Erkan Kamat yönetiminin TFF Başkanı ve yöneticileriyle yaptığı toplantının hayli verimli geçtiği öğrenildi. Transfer tahtası kapalı olan Bursaspor’un alacaklılarla görüşmelerde yeniden yapılandırmaya gittiği ve sorunları birer birer aştığı ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X