Bursaspor’dan Timsah Park hamlesi

Bursaspor yönetimi, stadyumun daha aktif kullanılması için düğmeye bastı… Çalışmalarını hızlandıran yeşil beyazlı yönetim, taraftarların daha rahat edebilmesi için hazırlanan projeleri hızlıca hayata geçirmek istiyor.

Bursaspor’dan Timsah Park hamlesi

Bursaspor Kulübü, yeşil beyazlı takımın maçlarını oynadığı Timsah Park’ı daha aktif hale getirebilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Ömer Furkan Banaz ve yöneticiler Sinan Topuk, Mehmet Zahit Yanar, Rıdvan Gültekin ve Ramazan Çetin Kaya ile Stadyum Müdürü Varol Çorapçıgil, stadyumda incelemelerde bulundu. Yeşil beyazlı yönetim, yeni projelerle birlikte stadyumun daha efektif kullanılmasını hedeflerken projelerin yakın zamanda hayata geçirilmesi bekleniyor. Diğer yandan stadyum isim hakkının kiralanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

PROJELER HAZIRLANDI

Konuyla ilgili Bursaspor’dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Yönetim Kurulumuz yeni sezonda stadyumumuzun daha efektif kullanılması gerektiği konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Gelen seyircilerimizin daha rahat edebileceği, güvenlik önemlerinin arttırılması, seyir zevkinin en yüksek seviyeye çıkartılabilmesi ve taraftarlarımıza daha ulaşılabilir yollar sağlanması hakkında projeler hazırlandı.”

DAHA KONFORLU MAÇ DENEYİMİ

“Mevcut fuaye alanlarının değerlendirilmesi, stadyum çevresindeki yeme-içme hizmetleri genişletilmesi, kiralanabilir alanların rehabilitasyonu ve projelendirilmesi, tüm otopark kartı bulunan taraftarlarımıza sağlanan hizmetlerin genişletilmesi gibi konular hakkında görüş alış verişlerinde bulunarak taraftarlarımızın daha konforlu bir maç günü deneyimi yaşaması için yoğun mesai harcanıyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X