Bursaspor’dan transfer açıklaması: Bazı oyuncuları izliyoruz

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Medya Direktörü Suat Paçacı, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın geçen hafta sonunda Fransa’da bazı oyuncuları izlediğini söyledi.

Bursaspor’dan transfer açıklaması: Bazı oyuncuları izliyoruz

Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak bir yandan bu sezonla ilgili çalışmaları yürüttüklerini diğer taraftan da gelecek sezonla ilgili planlamayı gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

Transfer konusunda henüz isim bazında bir girişim bulunmadıklarını anlatan Paçacı, “Futbol Şube Sorumlumuz Necmettin Kocaman ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Fransa’da rutin izleme gerçekleştirdiler. Genel seçim nedeniyle lige verilen ara değerlendirildi. Fransa’daki 5 maç seçildi ve o maçlar izlendi” dedi.

 

Paçacı, internet medyasında, Medicana Sivassporlu Aatıf Chahechouhe ile ilgilendiklerine yönelik haberlerin doğru olmadığını dile getirdi.

 

Chahechouhe’nun sezon başında gündemlerinde olduğunu hatırlatan Paçacı, “Ancak şu anda transfer dönemi olmadığı için bu oyuncuyla ilgili herhangi bir girişim söz konusu değil” değerlendirmesinde bulundu.

 

Suat Paçacı, yönetim kurulunun haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının, Özlüce Tesisleri yerine 7 yıl aradan sonra altyapı takımlarının bulunduğu Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri’nde yapılacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X