Bursaspor’dan transfer tahtası açıklaması! Hangi futbolcu beklemede?

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz camianın transfer beklentisini boşa çıkardı… Başkan Banaz, sözleşmesini tek taraflı fesheden Tuğbey Akgün’den vazgeçmediklerini belirterek, “Başka bir kulübe imza atmadıkça uğraş ve ısrarımız devam edecek” dedi.

Bursaspor’dan transfer tahtası açıklaması! Hangi futbolcu beklemede?

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, transfer tahtasını açma gibi bir gündemlerinin olmadığını açıkladı.

Başkan Banaz, sözleşmesini tek taraflı fesheden Tuğbey Akgün’den başka bir kulüba imza atmadıkça vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Başkan Banaz şöyle konuştu: “Kendisiyle daha önceden görüşmelerimiz olmuştu. Vefa Temel ve Tuğbey Akgün’ün benzer eşdeğerde sözleşmeleri var. Vefa zaten tek taraflı feshi gerçekleştirmişti.”

TUĞBEY’DEN VAZGEÇMEDİK
“Tuğbey ile görüşmelerimiz devam ediyordu. Takımda devam etmesi konusunda tüm gayreti gösterdik ama kendisi sözleşmeyi fesih yoluna gitti. Bizim için sözleşmesini feshetmesi her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Başka bir kulübe imza atmadıkça uğraş ve ısrarımız devam edecek. Sonuç alamazsak hem kendileri hem de gittikleri kulüpler için hukuki karşılığı olacaktır. Her iki oyuncu da Bursaspor’a ihtar çekmeden fesih işlemi yaptığı için yasal haklarımızı sonuna kadar arayacağız.”

FİLİZ LİSANS BİLE ÇIKARAMIYORUZ
Başkan Banaz takımdan ayrılan Onur Atasayar ile ilgili ise, “Transfer tahtasını açamayacağımız için bu havuzun içinde yer alan oyuncularla ilgii girişimlerimiz devam ediyor. Filiz lisansı bile çıkartacak durumda değiliz. Eldeki değerleri çok iyi koruyup gözetmek lazım.Hem Sportif Direktörümüz İsmail Ertekin, hem de Teknik Direktörümüz Tahsin Tam yeni sezon kadro planlamasıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Bu süre içinde Onur Atasayar da gündemimizde olabilecek oyunculardan birisi. Karşılıklı menfaat olursa yeniden anlaşmak isteriz” dedi.

ÖZER HURMACI BEKLEMEDE
Son olarak Bursaspor’da forma giyen ve futbolu bırakan Özer Hurmacı ile ilgili soruyu da yanıtlayan Başkan Banaz, “Özer futbol hayatını sonlandırmış bir isim. En son Bursaspor’da oynadığı için tekrar başlama imkanı var. Futbolcu havuzunun içinde olan kardeşlerimizden biri. Teknik heyetimiz değerlendirme yapacak. 13 Temmuz’da kamp süreceimiz Özlüce Tesislerimizde başlıyor. 2 Ağustos gibi şehir dışı kampımız olacak. Buradaki hazırlık maçlarının ardından teknik heyetin raporu doğrultusunda gerekli adımları atacağız” diye konuştu. Başkan Banaz bir soru üzerine Hasan Ayaroğlu, Enver Cenk Şahin ve Kubilay Sönmez ile sözleşmelerin tek taraflı feshine yol açacak herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi.

Forma ve kombine hazırlığı sürüyor

Başkan Banaz sponsorluk anlaşmalarını arka arkaya açıklayacaklarını belirterek, “Yeni sezon ile alakalı hazırlıklarımız hız kesmeden devam etmekte. Bu bağlamda nasıl A takım kadrosunu oluşturma ve dizayn etmeyle alakalı gayretlerimiz devam ediyorsa, bu paralelde formayla alakalı kombinelerimizle alakalı hazırlıklarımız da devam etmektedir. Yeni sezon ile alakalı bir forma lansmanımız oldu. Bu taraftarlarımızdan yoğun ilgi ve takdir gördü. Sezonumuzun adını ‘Diriliş’ sezonu koymuştuk, yeni sezon forma kreasyonumuza da ‘Yadigar’ adı vermiştik. Yazıcı, Timsah ve Şampiyon adı altında üç adet formamız bulunmakta. Formalarımızdaki reklam alanlarımız için yaptığımız sezonluk anlaşmaları kamuoyuna duyurmaya başladık. Destek verenlere teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X