Bursaspor’dan yeni hedef! Ümit Şengül ligde kalmanın şifresini açıkladı…

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül kısa vadedeki hedefi açıkladı… Deneyimli çalıştırıcı, “Serik Belediyespor ve Kırşehir maçlarından da 3’er puan kazandığımızda toplamda aldığımız 9 puan bizi hedefte tutacak” dedi.

Bursaspor’dan yeni hedef! Ümit Şengül ligde kalmanın şifresini açıkladı…

Emre KURTBAY

Adıyaman FK’yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek 16 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül, ilk hedeflerinin Serik Belediyespor ve Kırşehir maçlarını da kazanmak olduğunu söyledi. OLAY’a özel açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, bu maçlardan alınacak galibiyetle birlikte 9 puanının kendilerini hedefte tutacağını kaydetti.

9 PUAN HEDEFTE TUTACAK

9 puanlık hedefin ilkini Adıyaman’da yakaladıklarını belirten Şengül, “Bucaspor maçındaki oyundan sonra bu galibiyeti bekiyorduk. Oyuncularımız iyi performans göstermişlerdi ama skora yansıtamamışlardı. Yükselen grafiğimz vardı. Bunu galibiyetle perçinlediğimiz için çok mutluyuz. Kendimize 3 maçlık hedef belirledik. İlki Adıyaman’dı. Serik Belediyespor ve Kırşehir maçlarından da 3’er puan kazandığımızda toplamda aldığımız 9 puan bizi hedefte tutacak” diye konuştu.

ŞEHRE HAREKET GELECEK

Pazar günü Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda oynayacakları Serik Belediyespor karşılaşmasının kendileri için final niteliğinde olduğunun altını çizen ve bu maçı kazanarak şehri havaya sokmak istediklerini kayededen Ümit Şengül, “Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımızın isteği ve arzusu üst düzeyde. Pazar günü Serik Belediyespor’ı da yenerek şehrimize bir hareket getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taraftarımızı stada bekliyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül, yeşil beyazlı taraftarlara çağrıda bulunarak pazar günkü Serik Belediyespor maçında büyük destek beklediklerini söyledi. Futbolcuların, taraftarın desteğiyle daha yüksek tempoda oynadıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, “Taraftarlarımızdan da beklentimiz büyük. Pazar günü final niteliğinde bir maç olacak. Taraftarlarımızı stadyuma bekliyoruz. Bu maçta ciddi manada desteğe ihtiyacımız var. Oyuncularımız, taraftarımızın da desteğiyle, daha yüksek tempoda oynayacaklardır” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X