Bursaspor’la görüşeceğiz

Tecrübeli teknik adam, ‘Başkan Recep Bölükbaşı arayarak görüşme talebini iletti. Yurt dışına gidecekmiş. Döndüğünde bir araya geleceğiz’ dedi.

Bursaspor’la görüşeceğiz

Bursaspor’da Şenol Güneş’in sözleşmesinin sona ermesinin ardından teknik direktör adayları arasında ismi geçen ve OLAY Spor’un gündeme getirdiği Mustafa Denizli, yeşil beyazlı kulübün yöneticileriyle önümüzdeki hafta içinde görüşeceklerini açıkladı. 

 

Daha önce A Milli Takım ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı da çalıştıran tecrübeli teknik adam, Bursaspor yönetiminin kendisiyle görüşmek istediğini doğruladı.

Önce buluşalım

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın kendisini telefonla aradığını belirten Denizli, ‘Başkan Bölükbaşı benimle görüşmek istediğini söyledi. Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz. Başkan, yurt dışına gidecekmiş. Döndüğünde bir görüşme yapacağız’ diye konuştu. Denizli, Bölükbaşı ile başka bir konu hakkında konuşmadıkları vurgulayarak, ‘Şu an için bunun dışında başka bir şey söylemem de doğru olmaz. Önce bir görüşelim’ ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X