Bursasporlu futbolcular galibiyeti yorumladı

Bursasporlu futbolcular Büyükçekmece Tepecikspor, galibiyetini yorumladı.

Bursasporlu futbolcular galibiyeti yorumladı

Yeşil-beyazlı takımın yetenekli file bekçisi Harun Tekin ile genç futbolcusu Furkan Soyalp, Büyükçekmece Tepecikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Müsabakayı değerlendiren Harun Tekin, “Zorlu bir mücadele oldu. Alışık olmadığımız bir sahada oynadık. Suni çim bizi gerçekten zorladı. Ama iyi bir mücadele oldu. Takım arkadaşlarımızı kutluyorum. Bizim için az da olsa moral oldu. Önümüzdeki maçları alıp, daha da iyi olacağız” dedi.

“GELEN FIRSATLARI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM”

Kendi performansını yorumlayan tecrübeli kaleci, “Elimden geldikçe en iyisini yapmaya çalışıyorum. Gelen fırsatları değerlendirmek istiyorum” diye konuştu.

“BU DURUMU AŞACAĞIZ”

Kötü durumda olduklarını ifade eden Tekin, “Önümüzde zorlu maçlar var. Kötü durumdayız. Ama birlik ve beraberlik içerisinde olursak bu durumu aşacağız” açıklamasını yaptı.

FURKAN: “İYİ YERLERE GELECEĞİZ”

Genç futbolcu Furkan Soyalp ise, şunları söyledi:

”Zorlu bir zeminde oynamamıza rağmen güzel bir oyun oynadık. Takımımız çok kaliteli. Kendimizi vererek daha iyi yerlere geleceğimizi biliyoruz. Bu kendi aramızda ve takım içerisinde çok konuşuyoruz. Buna şansızlık diyelim. Çünkü çok iyi takımımız var. Oyuna girdikten sonra elimden geleni yapmaya çalıştım. Umarım bundan sonra daha üst düzey futbol oynayacağız.”

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Maç içerisindeki bir pozisyon ile ilgili de konuşan Soyalp, “Ben sezon başında 1 dakika, 2 dakika, 5 dakika süre almak ve 1 pozisyona girmek için kendimi adapte ettim. Ben takımım için sürekli çalışıyordum. Bu pozisyon bugün karşıma çıktı. Gol olsaydı emeğimin karşılığını alacaktım. Bundan sonra çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X