Bursasporlu futbolcular ve yöneticiler ‘demokrasi nöbeti’nde

Bursa’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların “demokrasi nöbeti” devam ediyor. Mitinge Bursasporlu bazı futbolcu ve yöneticiler de katıldı.

Bursasporlu futbolcular ve yöneticiler ‘demokrasi nöbeti’nde

Kentin çeşitli noktalarından AK Parti Bursa İl Başkanlığının da bulunduğu Şehreküstü semtindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na ellerinde Türk bayraklarıyla gelen vatandaşlar, slogan atıp, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar da dövizler taşıyarak darbe girişimini protesto etti.

 

Meydan ve çevresindeki yeşil alanlarda nöbete devam eden katılımcılar, Kuran-ı Kerim tilavetini dinleyerek darbe girişiminde şehit olanlar için dua etti.

 

Öte yandan Bursasporlu tüm futbolcu ve yöneticiler da geceye katıldı. Vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılaşan yeşil-beyazlı futbolcular, hep birlikte sahneye çıkarak ellerinde bayraklarla sloganlara eşlik etti.

​’Allah bir daha milletimize böyle acılar yaşatmasın”

 

Burada bir konuşma yapan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, böyle bir ortamda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere acil şifa dileyen Hamzaoğlu, ”Allah bir daha milletimize böyle acılar yaşatmasın. Burada bu birliğimizi bu beraberliğimizi görenler, bu vatanı bölmeye bir daha asla kalkamayacaklar.” diye konuştu.

 

Daha sonra söz alan futbolcu Sercan Yıldırım, Türk milletiyle tekrar gurur duyduğunu dile getirdi. Konuşmaların ardından futbolcu ve yöneticiler, vatandaşlarla birlikte şarkılara eşlik etti.

 

Daha sonra bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri de meydanda kurulan platformdan nöbet tutan vatandaşlara hitap etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X