Bursasporlu futbolcuya milli eziyet

Bursaspor’un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Perulu sağ kanat oyunusu Luis Adcincula’nın ülkesinin milli maçlarına gidip dönmesi, eziyete dönüşüyor.

Bursasporlu futbolcuya milli eziyet

Bu yıl düzenlenen Cupa Amerika turnuvasında en iyi savunma oyuncusu seçildikten sonra Bursaspor’a transfer olan Luis Advincula, ülkesine gidebilmek için Bursa’dan İstanbul’a 4 saatlik araba ve deniz yolculuğundan sonra ulaşıyor. Ardından İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan İspanya’nın başkendi Madrid’e 4 saatlik bir yolculuk yapıyor. Burada  1 veya 2 saati bulan bekleyişin ardından 12 saati bulan Peru’nun başkenti Lima’ya uçuyor.

 

Luis Advincula, Türkiye’den Peru’ya gidebilmek için yaklaşık bir günü araba ve uçaklarda geçiyor.  Buna birde Peru’dan diğer ülkelere yapılan uçak yolculukları eklendiğinde Advincula’nın belkide bir günden fazlası uçaklarda geçiyor.

 

Luis Advincula 17 Ekim’de Antalyaspor ile yapılan maç öncesinde yine milli takıma gitmiş, 20 saati aşan bir yolculuk sonrası Bursa’ya dönmüş ve 1 gün bile dinlenmeden maça çıkarak 90 dakika başarıyla görev yapmıştı. 

 

Bursaspor’un Akhisar Belediyespor maçı öncesinde Peru’ya milli takım için 20 saatlik yolculuk yapan Advincula,  Lima’da 14 Kasım’da Türkiye saatiyle 04.15’de Paraguay maçında oynayacak. 17 Kasım’da ise yine Türkiye saatiyle 23.00’de Brezilya ile karşılaşmada yer alacak olan Advincula, yaklaşık 20 saati bulacak yolculuk ardından 19 Kasım’da Bursa’ya dönecek ve 1 günlük çalışmanın ardından Akhisar Belediyespor karşılaşmasına hazırlanacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X